Celebrity

20 Μαΐου 2024 14:44

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

-

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, "Super Κατερίνα" και επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Η παίκτρια του "My Style Rocks" τόνισε επίσης ότι προτεραιότητά τους παραμένουν πάντα τα τρία παιδιά τους.

"Η δήλωσή μου δηλώνει αυτό που καταλάβατε. Όταν έχεις δώσει τα πάντα, ποτέ κανένας δεν πρέπει να μετανιώνει. Εγώ, αν μη τι άλλο, νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων, γιατί δεν παύει να έχω τρία υπέροχα παιδιά, καρπούς έρωτα και πραγματικής αγάπης.

Και αυτό δεν αλλάζει και δε θα αλλάξει ποτέ. Είμαι στη φάση τώρα που κοιτάζω εμένα και τα παιδάκια μου. Τα καλύτερα έρχονται. Εγώ το περιμένω, θα έρθουν και μου το οφείλω και το οφείλω φυσικά και στα παιδιά μου. Γιατί όταν η μαμά είναι καλά, είναι και τα παιδιά.

Δεν υπάρχει αλλαγή. Ο μπαμπάς θα παραμείνει για πάντα μπαμπάς. Δεν αλλάζει κάτι. Όταν ένα ζευγάρι αλλάζει πορεία ως ζευγάρι, δεν αλλάζει ποτέ πορεία ως γονείς. Εμείς θα είμαστε για πάντα γονείς, αυτό δεν αλλάζει.

Δεν αλλάζει τίποτα. Ό,τι έχω πει, αναρτήσει και δηλώσει (για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη) ήταν αληθινό, μέσα από την καρδιά μου και δεν αλλάζει. Αλλάζουν οι συγκυρίες και οι καταστάσεις.

Πάντα τον θαύμαζα, τον αγαπούσα, τον αγαπάω ως άνθρωπο, γιατί είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Δεν είναι θέμα δεύτερης ευκαιρίας, γιατί από ένα σημείο και έπειτα γίνεται μοτίβο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πλέον κοιτάει μπροστά" τόνισε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)