Blogs

06 Ιουνίου 2024 19:38

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (6/6) - Powered by Cheri up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (6/6) - Powered by Cheri up

-

Κι όμως δεν είναι Παρασκευή, αλλά λόγω υποχρεώσεων τα λέμε εκτάκτως σήμερα Πέμπτη με τα νέα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cheri up cosmetics, τα οποία αγαπημένα μας καλλυντικά τα βρίσκουμε πλέον και στο Περιστέρι στην Βασιλέως Αλεξάνδρου 110.

Likes

  • Η εκδήλωση για την απονομή διαμαντένιου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού ήταν μια πολύ ωραία και προσεγμένη γιορτή για έναν καλλιτέχνη που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή, αποτέλεσμα μεγάλης θέλησης και προσπάθειας από τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Κρατάω για μένα όσα μου είπε στο τέλος και με συγκίνησε πολύ. Και όσο για την πολυσυζητημένη προτομή που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, την βρήκα εξαιρετικά έξυπνη ιδέα ως μέρος του concept και του χώρου.

Αργυρός

  • Ο Γιάννης Σεβδικαλής μπορεί τους τελευταίους μήνες να έχει στραμμένα τα βλέμματα πάνω του λόγω των εξαιρετικών του επιδόσεων στο J2US αλλά και της πρότασης γάμου που έκανε δημόσια στην Σοφία Κουρτίδου, αλλά εκτός από αυτά συνεχίζει να διακρίνεται στον αθλητισμό και να κάνει και παγκόσμια ρεκόρ
  • Όσα είναι "γραμμένα" να συμβούν θα συμβούν, αυτό σκέφτηκα μόλις είδα τη συνέντευξη της Άννας Λουιζίδη η οποία αποκάλυψε πως δεν ήταν να πάει στο casting για τις "Ψυχοκόρες" γιατί είχε άλλη υποχρέωση η οποία τελικά ακυρώθηκε με αποτέλεσμα όχι μόνο να πάει, αλλά να πάρει το ρόλο και να γίνει γνωστό το ταλέντο της μέσω μιας από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει τα τελευταία πολλά χρόνια.
  • Θέλεις να κάνεις grande party; Καλείς την Kylie Minogue και μένουν όλοι άφωνοι! Αν κρίνω από τα Instagram stories όσοι ήταν εκεί πέρασαν συγκλονιστικά.
  • Πολύ ωραία τα είπε η Ελένη Χατζίδου με αφορμή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που αφορά τη Φαίη Σκορδά (και η Φαίη επίσης τέλεια τα είπε) και την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ. «Με την πρώτη ευκαιρία και την πρώτη πρόταση… χαιρέτησε. Αν είχαν φερθεί διαφορετικά, θα έλεγε: παιδιά, εγώ μαζί σας. Υπάρχουν και όρια. Όταν ο άλλος δεν σε σέβεται, σε υποτιμάει, σε υποβιβάζει, κάποια στιγμή, ακόμα και την οικονομική πολυτέλεια να μην έχεις, προτιμάς να καθίσεις σπίτι σου και να σε σεβαστεί ο άλλος ως επαγγελματία παρά να συνεχίσεις και να σε τρώει αυτό»

  • Καινούργιου για Μπάρκα: «Την Δανάη δεν την είδα (αν ήταν στα Ποσειδώνια), αλλά δεν ξέρω αν θα τη χαιρετούσα αν την έβλεπα». Η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός της Κατερίνας πραγματικά είναι σπάνιο φαινόμενο στην ελληνική τηλεόραση.
  • Ειλικρινής και ο σκηνοθέτης πολλών επιτυχημένων σίριαλ, Δημήτρης Αρβανίτης, που είπε ότι δεν θα συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί δεν τον εκτιμούσε πολύ πριν το metoo.
  • Θαυμάζω πολύ τους ανθρώπους που εξελίσσονται συνεχώς και δεν τα παρατούν. Τώρα έτυχε να το γράψω με αφορμή την Ευαγγελία Μουμούρη η οποία πήρε το πτυχίο της στη δημοσιογραφία 32 ολόκληρα χρόνια μετά!
  • Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου. Ετοιμαστείτε!

 Likes & Dislikes

Dislikes

  • Ο Άρης Σοιλέδης κουράστηκε από τη δημοσιότητα; Μα πότε πρόλαβε; Κι όπως σχολίασε και η Φαίη δεν είναι και ο Ρουβάς. Πάντως άσχετα με τον Άρη βλέπουμε πως όλα αυτά τα χρόνια, πολλοί πασχίζουν να γίνουν γνωστοί και μόλις το καταφέρουν τότε ξαφνικά απαρνούνται ή απαξιώνουν τόσο πολύ την προβολή που αναρωτιέσαι αν έχεις να κάνεις με τους ίδιους ανθρώπους.
  • Ζαλιστήκατε κι εσείς μόλις διαβάσατε την ανάρτηση - καταπέλτη της Ζέτας Θεοδωροπούλου για τον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Ταχτσίδη; Θα ήθελα σίγουρα να ακούσω και τη δική του εκδοχή.
  • Όταν συμβαίνει κάτι άσχημο και εμπλέκεται κάποιος «δυνατός» δεν βγαίνει ποτέ προς τα έξω… Όπως ας πούμε ένα περιστατικό που συνέβη χτες βράδυ κάπου νότια μπροστά σε πολύ κόσμο.
  • Διφορούμενα τα σχόλια για τη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη μέσα από το χειρουργείο, λίγο πριν γεννήσει. Η αλήθεια είναι πάντως ότι είναι η δεύτερη φορά που τη δημοσιεύει ο γιος της Γιάννης. Αν με ρωτάτε, όχι, δεν θα ήθελα να έχω δει τέτοια φωτογραφία, όχι μόνο της Αλίκης, οποιουδήποτε ανθρώπου ειδικά αν δεν την δημοσιεύει ο ίδιος.
  • Καύσωνας από τώρα; Τι θα κάνουμε τον επόμενο μήνα δηλαδή;
  • Με τον Τάσο Μπιρσίμ που έφυγε χτες από τη ζωή, δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ τον είχα γνωρίσει όμως και τον έβλεπα πολύ συχνά την περίοδο που δούλευα στο κέντρο της Αθήνας και τρώγαμε τα μπιφτέκια μας, δίπλα δίπλα στην «ταράτσα» του κτιρίου που εργαζόμουν τότε... Καλό ταξίδι σε έναν σπουδαίο αυτού του χώρου.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Να περάσετε μια... super Παρασκευή & ένα ανέμελο Σαββατοκύριακο και την Κυριακή μην ξεχάσετε να ψηφίσετε!

Εννοείται ότι θα τα πούμε το μεσημέρι και στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)