Blogs

31 Μαΐου 2024 17:35

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (31/5) - Powered by Cheri up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (31/5) - Powered by Cheri up

-

Πάει και ο Μάιος! Απίστευτο που πέρασε νεράκι... Πριν τον αποχαιρετήσουμε, όμως, πάμε να δούμε τα Likes & Dislikes των τελευταίων ημερών - Powered by Cheri up cosmetics.

Likes

  • Από τις πιο χαρμόσυνες ειδήσεις της εβδομάδας το εξιτήριο του Δημήτρη Σταρόβα από το νοσοκομείο. Ποιος δεν ένιωσε όμορφα όταν είδε τον γνωστό καλλιτέχνη να χαιρετάει υγιής από το παράθυρό του μία ημέρα πριν;

  • Όχι ότι δεν ήταν όμορφη είδηση και ο ερχομός του παιδιού της Βίκυς Κάβουρα και του Γιώργου Τζαβέλλα.

Βίκυ Κάβουρα

  • Χτες βράδυ πάντως που συνάντησα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μου είπε ότι μπήκε στον μήνα της και όταν είχαμε βρεθεί πριν αρκετό καιρό στο ίδιο τραπέζι σε κάλεσμα του Make a Wish (και σας είχα γράψει τότε πως ήμασταν οι μόνοι που τρώγαμε ασταμάτητα) ήταν ήδη έγκυος αλλά το έκρυβε! Το φύλο του μωρού της το γνωρίζει αλλά δεν θέλει να μαθευτεί μέχρι να γεννηθεί.
  • Και την Φαίη Σκορδά είδα χτες και χάρηκα που ήταν υπερβολικά χαλαρή, κάτι που δεν το έχουμε δει στο παρελθόν σε ανθρώπους που είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από τον ΣΚΑΙ. Η επόμενη σεζόν για την παρουσιάστρια αισθάνομαι ότι θα είναι πολύ δυνατή.
  • Να μην σχολιάσω ότι είδα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τα είπαμε για λίγο; Όλα βλέπω ότι έρχονται στη ζωή του όπως τα θέλει και του αξίζουν όλα. Πάντως μαζί με τον Στάθη Σχίζα είναι από τους πιο χαλαρούς ανθρώπους που ξέρω. Ο οποίος Στάθης με το… σουξέ που έχει στον κόσμο (ψήφους κι όχι μόνο) το πάει για τελικό J2US και μην σας κάνει καθόλου εντύπωση αυτό που σας λέω. Γενικά θα χαρώ αν δω στα τελευταία lives ανθρώπους που δεν είχαν ξανατραγουδήσει στη ζωή τους, γιατί αυτό είναι το J2US.
  • Ααα μίλησα και με τη Δέσποινα Βανδή, πάλι χτες το βράδυ, στο ίδιο event. Μακάρι να μπορούσε να πει στον τηλεοπτικό αέρα κάποια στιγμή, όσα μου είπε χτες.
  • Σε άλλα νέα, ο Slimane που μας εντυπωσίασε όλους στη Eurovision 2024 έρχεται στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις, όχι τώρα στα κοντά βέβαια, αλλά στις 15 & 16 Φεβρουαρίου του 2025 στο Παλλάς!
  • Μεγάλες δόξες για τον ελληνικό αθλητισμό με της νίκες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού (με χρονολογική σειρά η αναφορά).
  • Όλοι γλεντάνε ακόμα για τις δυο μεγάλες νίκες αλλά σαν το (νέο) τσιφτετέλι της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην Άννα Βίσση και μάλιστα μπροστά στους παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχει.
  • Και να που θα ταυτιστώ με την Κατερίνα Καινούργιου και με το σχόλιό της για την Ελένη. «Αν ήμουν η Μενεγάκη, αν είχα κάνει την πορεία της, είχα βγάλει τόσα, γιατί οικονομικά τα έχει πάει φανταστικά, έχει κάνει τις επιχειρήσεις της, ούτε που θα με ένοιαζε. Θα καθόμουν στην Άνδρο, στο σπίτι μου με τον άντρα μου και τα παιδιά μου και ούτε που θα με ένοιαζε».

Likes & Dislikes

Dislikes

  • «33 χρόνια που κάνω τη δουλειά, ποτέ δεν είμαι σίγουρος για του χρόνου» δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και βάζω τεράστιο Dislike στη δουλειά αυτή που όσα καλά και να σου προσφέρει, σου προκαλεί τεράστια ανασφάλεια. Βέβαια, για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς όταν είσαι ο Αρναούτογλου είσαι σε καλύτερη μοίρα απ΄ όλους τους άλλους και λογικά πολύ λιγότερο αγχωμένος.
  • Ξεκίνησαν οι πανελλήνιες, η πιο αγχωτική περίοδος για τη ζωή ενός μαθητή. Αν με ρωτάτε, δεν ξέρω τι και πως, αλλά θα ήθελα να γίνουν αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στα πανεπιστήμια.
  • Έσπαγε το κεφάλι του συνεργάτης εκπομπής να βρει ποια είναι η Μαρίνα Σταυράκη που του ζήτησαν να κάνει συνέντευξη. Κι επειδή και το δικό σας μυαλό δεν πηγαίνει στη σωστή απάντηση, είναι η κυρία Μαρίνα (πρώην) Πατούλη.
  • Ο Γιούστεν Λίπλες δεν γνώριζα ποιος είναι μέχρι που μήνυσε τη Μαντόνα γιατί ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να παρακολουθήσει στη συναυλία της στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια, γυμνόστηθες γυναίκες στη σκηνή να προσομοιώνουν σεξουαλικές πράξεις και μέσα σε όλα είχε και πολύ ζέστη, αφού η "βασίλισσα της ποπ" ζήτησε να κλείσει ο κλιματισμός. Σαν πολλές δεν μαζεύονται οι μηνύσεις; Θυμάμαι άλλες 4-5 που της έκαναν το τελευταίο 2μηνο για λόγους καθυστέρησης της συναυλίας. Θα μου πείτε αμελητέο νούμερο στους τόσους που την βλέπουν όλα αυτά τα χρόνια...
  • Dislike για όλα αυτά που θέλω να γράψω αλλά δεν γίνεται προς το παρόν...
Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.
Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο κι εμείς θα τα πούμε την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και από βδομάδα στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cheri up cosmetics.
Φιλιά πολλά,
Χρήστος
Instagram @christoskoutras
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)