Blogs

24 Μαΐου 2024 19:55

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (24/5) - Powered by Cheri up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (24/5) - Powered by Cheri up

-

Έτοιμοι για τα νέα Likes & Dislikes - Powered by Cheri up cosmetics ;

Likes

  • Τον Κίμωνα Κουρή τον γνώρισα μέσα από το ρόλο του εισαγγελέα Μαυρίδη στους «Παγιδευμένους». Ένας ρόλος απαιτητικός που ο ηθοποιός υποδύθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Άφησε τη σφραγίδα του στη σειρά του ΑΝΤ1, έδειξε το ταλέντο του, αλλά ο ρόλος ολοκληρώθηκε με μια δολοφονία - γροθιά στο στομάχι για εμάς τους τηλεθεατές. Αποχωρεί διπλά κερδισμένος αφού αγαπήθηκε πολύ από το κοινό αλλά και επειδή στα γυρίσματα γνώρισε και τη σύντροφό του, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Αναμένουμε τον επόμενό του ρόλο!

Κίμων Κουρής 

  • Έβλεπα στο Tik Tok νεαρό Έλληνα άντρα να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, μέσα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της πτήσης. "Τρελάθηκαν" από τον ενθουσιασμό τους οι "συνεργοί" αεροσυνοδοί και φυσικά οι επιβάτες. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Γέλασα που στα σχόλια του έγραφαν "τέλεια ιδέα και να ήθελε δεν μπορούσε να ξεφύγει".
  • Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και αν με ρωτάτε από τους λίγους που θα μπορούσαν να κάνουν με αξιοπρέπεια επανεκτέλεση στα ελληνικά του Mon Amour, το τραγούδι που εκπροσώπησε τη Γαλλία στη φετινή Eurovision και καταγοήτευσε τους πάντες.

@konstantinoschristoforou «ΠΑΛΙ ΕΣΥ» (MON AMOUR COVER) : Όλα ξεκίνησαν από ένα στοίχημα, έτσι για την πλάκα και για το γούστο μας. Και προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα για ένα τραγούδι που όλοι μας λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή που το ακούσαμε. Αυτό είναι στα ελληνικά το «Πάλι εσύ» , cover του «Mon Amour» του φανταστικού Slimane που εκπροσώπησε τη Γαλλία στο φετινό Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ευχαριστώ τον Φίλιππο-Κωνσταντίνο και τον Άλεξ που «άθελά» τους με παρακίνησαν να κάνουμε αυτό το εγχείρημα. Φίλιππε, η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη. Άλεξ Κωνσταντινίδη σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι /αυτό το καταπληκτικό και αυθόρμητο γύρισμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αυτά του εξωτερικού. Η Αναστασία και ο Αναστάσης σου είναι ψυχούλες. Ροδούλα Παπαλαμπριανού, φίλη μου, μέντορα μου, ποιήτρια της καρδιάς μου, χωρίς εσένα και τα υπέροχα λόγια σου δεν θα γινόταν τίποτε. Θωμά σ/ευχαριστώ για τη βοήθεια. Αλέξανδρε Κούρε, σ’ ευχαριστώ για την ενορχήστρωση. Κυριάκο Αστερίου respect για τη μίξη και το mastering. Νίκο Ορφανέ, είσαι το στήριγμα μου πάντα, η αστραπιαία σου γενική επίβλεψη τα έκανε όλα μαγικά! «Πάλι Εσύ» λοιπόν για όλους εσάς. Καλή σας ακρόαση ! #fyp #f#foryouf#foruf#foryoupaget#trendT#TikTokgreecet#trendingx#xyzbcav#viralkonstantinoschristoforou #paliesy #paliesi #monamour #eurovision2024 #eurovision #france #slimane #cover ? original sound - ChristoforouKon

  • Η Σίσσυ Χρηστίδου οδηγεί και τραγουδάει Θοδωρή Μαραντίνη και τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά! Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από όσα γνωρίζουμε ως τώρα, αλλά είναι δυο άνθρωποι που εκτιμώ, υπήρξαν στιγμές που κοινωνικά τους έχω "ζήσει" μαζί και θα χαρώ πολύ αν οι μεταξύ τους σχέσεις έχουν αποκατασταθεί. Λέτε να δούμε τη Σίσσυ με τα παιδιά τους στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στην συναυλία του στις 16 Ιουνίου που είναι και τα γενέθλιά του;
  • Μαζί του ο Πασχάλης, οι Professional Sinnerz, ο Rous αλλά και άλλοι καλεσμένοι έκπληξη! Kαι φυσικά… οι ONIRAMA. Μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα δοθεί για την ενίσχυση του έργου του Ηumanity Greece ώστε να συνεχίσει να στηρίζει τους πληγέντες της Θεσσαλίας που εξακολουθούν να έχουν πολύ σημαντικά προβλήματα.
  • Ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία για τη ζωή του και έτσι η νέα γενιά θα μπορέσει να μάθει λεπτομέρειες για τον σπουδαίο καλλιτέχνη που μπορεί να έφυγε το 2001 από τη ζωή, αλλά τα τραγούδια του αγγίζουν ακόμα τις ψυχές των Ελλήνων.
  • Για την Ιωάννα Μαλέσκου που αναρωτήθηκε αλλά και για τους -όποιους- τηλεθεατές, το τραγούδι τίτλων του Tv Queen το έγραψε ο Μάριος Ψιμόπουλος και το ερμηνεύει η Κόνι Μεταξά.
  • Όχι μόνο οι 9.000 Έλληνες που βρίσκονται στο Βερολίνο για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά και άλλοι τόσοι φίλαθλοι άλλων εθνικοτήτων έχουν τρελαθεί όπως μαθαίνω με τη Δώρα Παντέλη που βρίσκεται εκεί για να καλύψει τους αγώνες.

Δώρα Παντέλη

Likes & Dislikes

Dislikes

  • Λυπηρές ειδήσεις που αφορούν κακές σχέσεις μελών μιας οικογένειας όπως αυτή που προέκυψε τα τελευταία 24ωρα με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του. Καμιά φορά όσα διαβάζουμε δεν τα χωρά ανθρώπινος νους. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ιστορία θυμίζει κι άλλες περιπτώσεις καλλιτεχνών που συνεργάστηκαν με συγγενείς τους.
  • Αντίστοιχα, στο εξωτερικό οι σχέσεις του Brand Pitt με τα παιδιά που απέκτησε με την Angelina Jolie χειροτερεύουν όλο και περισσότερο. Μετά τη Ζαχάρα και τη Σιλό, που χρησιμοποιούν μόνο το επίθετο της μητέρας τους και η 15χρονη Βιβιέν απαρνήθηκε το “Pitt”.
  • Το ροζ μαλλί της Δέσποινας Βανδή δεν… και το όλο look υπερβολικό. Κάποιοι που τη γνωρίζουν καλά μου είπαν ότι μια χαρά έκανε για να τραβήξει τα βλέμματα. Σίγουρα το κατάφερε. Ήταν και η Λιόλιου guest στην επιτροπή... Άλλοι μου σχολίασαν ότι έπρεπε να έχει πιο σκούρο δέρμα για το συγκεκριμένο ροζ χρώμα. Από αυτά εγώ δεν τα ξέρω, αλλά την προτιμώ στα φυσικά της χρώματα.

Λιόλιου - Βανδή

  • Ταραχτήκατε που η Jennifer Lopez απαγορεύει πλέον στις συνεντεύξεις της να την ρωτάνε για τον Ben Affleck μετά τις φήμες χωρισμού; Και Έλληνες καλλιτέχνες το κάνουν μέσω των συνεργατών τους χροοόνια τώρα. «Ξέρεις η… τάδε δεν θέλει καν να ερωτηθεί κάτι τέτοιο, μην ρωτήσεις γιατί δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει…» τα έχουμε ακούσει πολλές φορές ειδικά στο ξεκίνημά μας.
  • Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε πραγματικά δουλειά ως πρόεδρος του ΣΕΗ, μου φαίνεται περίεργο που μετά τις πρόσφατες εκλογές η σκυτάλη πέρασε σε άλλον συνάδελφό του.
  • Μοντέλο εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του 77ου Φεστιβάλ των Καννών με την ουρά του φορέματός της να απεικονίζει τον Ιησού. Προφανώς το έκανε για να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της. Και δυστυχώς το κατάφερε με αυτόν τον απρεπή τρόπο.

Κάννες

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.
Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και από βδομάδα στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cheri up cosmetics.
Φιλιά πολλά,
Χρήστος
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)