Blogs

17 Μαΐου 2024 19:52

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/5) - Powered by Cheri up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/5) - Powered by Cheri up

-

Επιτέλους Παρασκευή! Φάνηκε και σε εσάς αυτή η εβδομάδα ατελείωτη; Όπως και να έχει το Σαββατοκύριακο μας κλείνει το μάτι, αλλά πριν το υποδεχτούμε ας δούμε τα Likes & Dislikes των τελευταίων ημερών - Powered by Cheri up cosmetics.

Likes

  • Μπορώ να μιλάω με τις ώρες για τις «Ψυχοκόρες», τη σειρά που αγάπησα όσο καμία άλλη τα τελευταία χρόνια. Τα ξημερώματα της Παρασκευής παρακολούθησα στο ANT1+ τα δύο τελευταία επεισόδια. Δε θα σας χαλάσω τη μαγεία με spoiler, θα σας πω μόνο ότι το φινάλε ήταν ανατρεπτικό, δεν το είχα φανταστεί σε καμία περίπτωση και τα συναισθήματα που προέκυψαν ήταν ανάμεικτα. Είχε εκπλήξεις, στεναχώρια, αλλά και κάθαρση... Όλους αυτούς τους μήνες είδα μία σειρά εμπνευσμένη από γεγονότα μιας Ελλάδας διαφορετικής, μιας κοινωνίας άλλης. Γνώρισα, επίσης, πολλούς νέους ταλαντούχους ηθοποιούς που μακάρι να βρεθούν στο δρόμο τους και άλλα τέτοια δυνατά σενάρια και προσεγμένες παραγωγές, γιατί ο πήχης είναι πολύ ανεβασμένος.
  •  Τα επεισόδια στον ΑΝΤ1 φυσικά συνεχίζονται προβάλλονται κανονικά Δευτέρα με Πέμπτη στις 21:00.
  • Το Maestro επέστρεψε και ξετρέλανε για άλλη μία φορά το πιστό κοινό του που περίμενε πως και πως τη νέα σεζόν. Η Χάρις Αλεξίου αποθεώθηκε για άλλη μια φορά, δικαίως, με έναν υπέροχο ρόλο που της έγραψε ο Χριστόφορος.
  • Η Ελένη Τσολάκη πόσο καλή εντύπωση μου έκανε στο Tv Queen που μπήκε εκτάκτως για να μιλήσει στις παίκτριες που ονειρεύονται να γίνουν παρουσιάστριες. Ήρεμη, έδινε τις συμβουλές της και άκουγε με προσοχή και σεβασμό όσα είχαν να πουν και να ρωτήσουν.

  • Αν ένας άνθρωπος δεν κάνει… «κωλοτούμπες» αυτός είναι ο Γιώργος Τσαλίκης. Και το καταλαβαίνετε ότι είμαι αντικειμενικός. Άλλος στη θέση του θα προσπαθούμε να στρογγυλέψει τα λόγια του μόλις είδε ότι μια μερίδα νεαρού κόσμου, του στέλνει υβριστικά μηνύματα, μετά από όσα σχολίασε για τη Μαρίνα Σάττι. Αλλά για να συγκεντρωθούμε ρε παιδιά! Τι είπε; Πρώτα ότι είναι καλλιτεχνάρα η Μαρίνα. Στη συνέχεια για τη συμπεριφορά της και κάποιες κινήσεις της εκπροσώπου μας σε έναν πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που δεν τις λες και πρέπουσες. Εκτός από τα γνωστά όμως, όσοι πραγματικά γνωρίζουν όσα συνέβησαν τις ημέρες του διαγωνισμού εκεί στα ξένα, έχουν την ίδια άποψη με τον Γιώργο… Η ταπεινότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
  • Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ατακαδόρος παντώς καιρού και καταστάσεων, αφού όταν του απάντησε ο ιερέας «είμαι μοναχός» σχολίασε «και μοναχός θα μείνεις». Είδωλο.

Likes & Dislikes

Dislikes

  • Φυσικά μόνο ντροπή για όσα παρακολουθήσαμε και τον τρόπο που μίλησε ο μοναχός στον Λάκη. Στο βίντεο βλέπεις την έπαρση και το αμετανόητο ύφος που μόνο σε ανθρώπους του Θεού δεν ταιριάζει.
  • Το πιο σωστό που διάβασα στα social media τελευταία είναι το «Θέλεις προβολή, δημοσιότητα, προσοχή, βάλτα με τον Λιάγκα». Πόσο αληθινό.
  • Είναι και αυτοί που έλεγαν σε ιδιωτικές συζητήσεις να τελειώσει η Eurovision γιατί δεν (την) αντέχουν, αλλά είναι λεπτή η θέση τους και δεν μπορούν να βγουν να μιλήσουν.
  • Τι να πει κανείς και για το τραγούδι "Η Μαρίνα σας πήγε τάπα". Φαντάζεστε να κέρδιζε κιόλας, ε;
  • Αυτή η χρονιά πάντως είναι… άστα να πάνε από απρόοπτα. Ας ευχηθούμε να είναι γερός ο Δημήτρης Σταρόβας και να γυρίσει σύντομα στο σπίτι του.
  • Επίσης, στην κατάσταση που βρίσκεται ο Δημήτρης Σταρόβας, ας μην μάθουμε κάτι για την προσωπική του ζωή. Δεν χρειάζεται.
  • Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Καπετάνιος για σειρά που συμμετείχε και προβλήθηκε σε επανάληψη, έχει πάρει και 1,80 και 0,80 ευρώ ανά επεισόδιο. Μόνο!
  • Πέρασε και από το δικό σας μυαλό ότι το πρώτο πορτρέτο του Καρόλου μετά τη στέψη του είναι… αιματοβαμμένο;

Πορτρέτο Καρόλου

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο μαζί με αγαπημένους σας ανθρώπους κι εμείς θα τα ξαναπούμε στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cheri up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)