Blogs

10 Μαΐου 2024 19:10

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/5) - Powered by Cheri up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/5) - Powered by Cheri up

-

Λγο πριν υποδεχτούμε το Σ/Κ είστε έτοιμοι για τα νέα Likes & Dislikes - Powered by Cheri up cosmetics ;

Likes

  • Τζόνι Λόγκαν, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα. Οι εμφανίσεις τους στους δύο ημιτελικούς της Eurovision έδειξαν ότι από το διαγωνισμό έχουν αναδειχθεί και πραγματικοί stars.

  • Άσχετα αν πιστεύεις ή όχι πως μέσα από το Tv Queen θα βγει η επόμενη παρουσιάστρια -προσωπικά φυσικά δεν το πιστεύω αυτό- αλλά σαν πρόγραμμα με τους coaches, τις συζητήσεις που κάνουν, σε συνδυασμό με το γρήγορο μοντάζ, βρίσκω ότι έχει ένα ενδιαφέρον. Για να δούμε πως θα είναι και το νέο studio για το Live τους τις Κυριακές…
  • Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς πολιτικά με τον Πρωθυπουργό οφείλεις να παραδεχτείς ότι έχει χιούμορ και αυτοσαρκασμό και μας το έδειξε ξανά με τον πιο έξυπνο τρόπο.
@kyriakosmitsotakis_

Εγώ σας το είπα!

? original sound - Kyriakos Mitsotakis

Το ελληνικό twitter (X) το αγαπώ τέτοιες μέρες περισσότερο. Δίνουν ρέστα με τις ατάκες τους. Είναι τόσο πολλά και έξυπνα τα σχόλια. Γέλασα πολύ με τον Νίκο Ευαγγελάτο που "βρέθηκε" στην σκηνή της Eurovision και του γράφανε να προσέχει να μην ακυρωθεί η συμμετοχή μας αφού on stage επιτρέπονται μόνο 5 άτομα και ο ίδιος ήταν ο 6ος!

Ευαγγελάτος

  • Πράγματι η εμφάνιση της Ελβετίας είχε "κάτι", όπως και της Γαλλίας που ο ερμηνευτής της τραγούδησε δύο μέτρα μακριά από το μικρόφωνο.
  • Ώρες ώρες θαυμάζω τον Γιώργο Λιάγκα και για την ψυχραιμία του… ειδικά αυτές τις μέρες, μπράβο του.

Cheri up cosmetics

Dislikes

  • Συγκριτικά με τις άλλες συμμετοχές, οπτικά η δική μας ήταν φτωχή. Sorry, αλλά να λέμε αλήθειες όσο κι αν στηρίζουμε, όσο κι αν χαρούμε με μια καλή θέση που πραγματικά την θέλουμε τόσο πολύ. Το γεγονός ότι η Μαρίνα απομάκρυνε από το στόμα της τόσο συχνά το μικρόφωνο, σαν να το ξεχνούσε, μου θύμιζε τα πρώτα μου Live στο J2US με την Βικτώρια Χαλκίτη να μου λέει στο ακουστικό «πιο κοντά το μικρόφωνο» με τη διαφορά ότι εγώ ήμουν και ερασιτέχνης και εντελώς άπειρος και δεν συμμετείχα σε πανευρωπαικό θεσμό.
  • Το χασμουρητό και οι γκριμάτσες της Σάττι, επίσης, την ώρα που στη συνέντευξη Τύπου μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ, κακό και παλιακό. Ακόμα και αν χασμουριόταν σε όλη τη διάρκεια λόγω της κούρασης και των εξαντλητικών προβών όπως ξεκαθάρισε η ελληνική αποστολή στη Σουηδία και πάλι δε σώζεται. Εκπροσωπείς μία χώρα, όχι τον εαυτό σου και πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός.
  • Ήμουν ο πρώτος που είχα ενθουσιαστεί στο άκουσμα ότι σχολιαστές του ευρωπαϊκού διαγωνισμού θα είναι ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα. Ταλαντούχοι και υπέροχοι στις βασικές ασχολίες τους, αλλά για την συγκεκριμένη περίσταση θα τους ήθελα αλλιώς. Σίγουρα πιο μετρημένους και διαβασμένους. Όλοι αναπολήσαμε το σχολιασμό από τη Δάφνη Μπόκοτα, ή από Καπουτζίδη – Κοζάκου.
  • Είδα σήμερα δημοσιογράφους σε εκπομπές που μόλις άκουγαν αρνητικό σχόλιο για την εμφάνιση της Σάττι συμπεριφέρονταν λες και τους έκαναν μείωση μισθού 80%. Ψυχραιμία.
  • Σερτάμπ Ερενέρ, είσαι legend και η νίκη σου από τις πιο εμβληματικές της Eurovision, αλλά τρομάξαμε να σε γνωρίσουμε…
  • Η Έλενα Τσαγκρινού πιστεύει ότι δεν μπήκε στην τριάδα της Eurovision 2021 που συμμετείχε λόγω του τίτλου του κομματιού. Μου άρεσε πολύ το τραγούδι, δεν ξέρω αν ήταν για τριάδα αλλά κι εγώ το σκεφτόμουν από τότε πως το “El Diablo” ίσως λειτουργήσει απωθητικά για κάποιους. Η 16η θέση ήταν πράγματι άδικη.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599w17kpsc4u4e&playlistId=v-d1448rji8xdd" >
  • Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ότι αν μπορούσε θα έκοβε την Eurovision από την ΕΡΤ και θα την έδινε σε ιδιωτικό κανάλι. Δεν θα του δοθεί ποτέ αυτή η δύναμη, βέβαια, οπότε όλα καλά παιδιά.
  • Παίκτριες του Tv Queen αγχώθηκαν με τις ερωτήσεις του Τάσου Τρύφωνος γιατί όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν με ύφος «θα τους πιάσουν στο στόμα τους τα μεσημεριανάδικα». Έχουν την ψευδαίσθηση ότι οι lifestyle - gossip εκπομπές ασχολούνται μαζί τους, ε;

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Να περάσετε ένα υπέροχο Σ/Κ και εμείς θα τα πούμε την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και την Τρίτη στα τα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cheri up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)