Σχετικά

ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑ

Ο Σάββας Πούμπουρας  επέστρεψε στον ΑΝΤ1 για να «διαλύσει» με ανατρεπτικό τρόπο κάθε φόβο, σε μία πρωτότυπη εκπομπή που ανέπτυξε η δημιουργική ομάδα ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 σε συνεργασία με την Propagate Content.

Κάθε εβδομάδα στο “ΒEST FRIEND’S FEAR”, φίλοι, έστηναν φάρσες σε ανυποψίαστους φίλους τους, σε συνεργασία με τον Σάββα Πούμπουρα.

Προσωπικότητες γνωστές και μη στο ευρύ κοινό, εμπλέκονταν σε καταστάσεις όπου το παράδοξο και το τρομακτικό έμοιαζε με πραγματικότητα.

Οι κάμερες του BFF βρίσκονταν κρυμμένες παντού: σε σαλόνια σπιτιών, σε κέντρα αισθητικής, σε ιατρεία, σε δάση, σε εργαστήρια και σε άλλα μέρη υπεράνω πάσης υποψίας! 

Αναπάντεχες εξελίξεις διαδέχονταν η μία την άλλη με σκοπό το «θύμα» να δοκιμάσει τα όριά του… στο φόβο! Εγκλωβισμός, υπερφυσικά όντα, επιστημονικά λάθη και παρανοήσεις μπήκαν σε μια καλοστημένη πλοκή και η εξέλιξη της ιστορίας παρακολουθούνταν από τον Σάββα Πούμπουρα  μέσα από το κοντρόλ ή το βαν παρακολούθησης, όπου καταγράφονταν κάθε αντίδραση του θύματος. Από εκεί δίνονταν και οι «κατάλληλες» οδηγίες  για την εξέλιξη της φάρσας.

Τρόμος, αγωνία, μυστήριο και πολύ γέλιο ήταν τα βασικά στοιχεία της εκπομπής που μας παρουσίασε τις πιο τρομακτικές ιστορίες που θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε άνετα… από τον καναπέ του σπιτιού μας!

«Best Friends Fear» με τον Σάββα Πούμπουρα. 

Περισσότερα

Σου προτείνουμε