Beauty

20 Μαΐου 2024 18:20

Δούκισσα Νομικού: Αναλύσαμε το beauty look της στις Κάννες & είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις

Δούκισσα Νομικού: Αναλύσαμε το beauty look της στις Κάννες & είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις

-

Σίγουρα έχεις δει την Δούκισσα Νομικού και επίσης σίγουρα έχεις δει και κάτι από Κάννες. Το beauty look της είναι από τα πιο φρέσκα που έχουμε δει (εμείς) ever και αν είσαι καλεσμένη σε κάποιο grande event, αξίζει να το αντιγράψεις! Εννοείται δε, ότι είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις...

Διαβάστε επίσης: Κάννες 2024: Οι εμφανίσεις του ΣΚ που μας ενθουσίασαν (Photos)

Το μακιγιάζ που έκανε στις Κάννες η Δούκισσα Νομικού

Η ίδια επέλεξε ultra φρέσκια βάση, χωρίς να βαρύνει την επιδερμίδα της, έντονα κοψίματα αλλά σε ροδακινί αποχρώσεις, χείλη σε παρόμοιους χρωματισμούς και η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά ήταν τα γατίσια μάτια της. Η Δούκισσα Νομικού, έκανε μια ανατροπή και αυτή την φορά δεν επέλεξε γήινες σκιές (κάτι μας λέει ότι ο Παντελής Τουτουνζής την έπεισε) αλλά έντονο eye liner και επίσης έντονες βλεφαρίδες. Τα φρύδια της υπέροχα τονισμένα, ενώ τα sleek μαλλιά της ολοκλήρωσαν το beauty look. Μην στα πολυλογώ, αν έχεις στα σκαριά κάποια εμφάνιση, το μακιγιάζ που έκανε η Δούκισσα Νομικού πρέπει να το αντιγράψεις!

Δες τη σχετική φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού

Photo Credits: Instagram @dutchesss_

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)