Σχετικά

Πάθος, έρωτας, ίντριγκα και δράμα μπερδεύονται σε μια μεγάλη ιστορία αγάπης, που ήρθε στον ΑΝΤ1 και μας καθήλωσε. Τα "Ασημένια φεγγάρια" μας παρουσιάζουν μια σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας της Σταχτοπούτας, λίγο διαφορετική από αυτή που γνωρίζουμε. Η επιτυχημένη τουρκική σειρά σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης στη Μέση Ανατολή φτάνοντας τα 71 εκατομμύρια τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο!

Η ζωή της επαρχιώτισσας Γκιουμούς αλλάζει μια μέρα ξαφνικά, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον θείο της. Ο Μεχμέτ Φικρι ο πατριάρχης της πιο πλούσιας και γνωστής οικογένειας της Τουρκίας, την έχει επιλέξει να γίνει γυναίκα του εγγονού του, Μεχμέτ Σάντογλου. Η Γκιουμούς, που ήταν ερωτευμένη με τον Μεχμέτ από μικρό κοριτσάκι, βλέπει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα και ξεκινάει για την Κωνσταντινούπολη.

Ο Μεχμέτ, όμως, προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το θλιβερό παρελθόν του… Τότε που η αγαπημένη του έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του και εκείνος βίωσε την απώλειά της ολομόναχος, χωρίς τη στήριξη της οικογένειάς του, η οποία δεν ενέκρινε ποτέ τη σχέση αυτή. Ο παππούς του είναι ο μόνος που στέκεται δίπλα του. Γι αυτό ο Μεχμέτ δέχεται την απόφαση του παππού του να παντρευτεί την Γκιουμούς, ακόμα κι αν η καρδιά του δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Όταν όμως φτάνει η μέρα του γάμου, ο Μεχμέτ αλλάζει γνώμη και φεύγει μακριά. Ο πατέρας του αναστατώνεται και παθαίνει καρδιακή προσβολή κι έτσι ο Μεχμέτ αναγκάζεται να επιστρέψει, για να αναλάβει τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του. Όσο για τη Γκιουμούς, μετά το γάμο της βλέπει το παιδικό της όνειρο να γίνεται εφιάλτης… Υπεύθυνοι γι αυτό, ο Μεχμέτ, η μητέρα του και η αδερφή του.

Περισσότερα

Σου προτείνουμε