Κοινωνία
Χίος: Χειμερινός κολυμβητής έχασε τη ζωή του στη θάλασσα
Η σορός του 56χρονου εντοπίστηκε από το Λιμενικό Σώμα, σε θαλάσσια περιοχή, στις ανατολικές ακτές του νησιού.

Άκουσε το άρθρο
Χωρίς τις αισθήσεις του περισυλλέχθηκε από το Λιμενικό Σώμα 56χρονος κάτοικος Χίου, από τη θαλάσσια περιοχή Γρίδια Νενήτων στις ανατολικές ακτές του νησιού.
Τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής,1ης Φεβρουαρίου, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Χίου για την ύπαρξη ενός άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του εντός της θάλασσας, στην περιοχή Γρίδια, και ότι πρόκειται για χειμερινό κολυμβητή.
Στο σημείο έσπευσαν τρία Περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΛΣ) και δύο οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.
Ο 56χρονος Χ.Σ. περισυλλέχθηκε από το ΠΛΣ και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Χίου. Από εκεί διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Κατερίνη: Ληστεία κοσμηματοπώλη με λεία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ
Κέντρο Αθήνας: Επίθεση κουκουλοφόρων με βαριοπούλες σε τράπεζες
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

