Κοινωνία

Σήμερα 17:29

Θεσσαλονίκη: Σε καταφύγιο για φιλοξενία το σκυλί που είχε θάψει ζωντανό 90χρονος

Σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη με την κατηγορία της απόπειρας θανάτωσης ζώου συντροφιάς. Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ;

Θεσσαλονίκη: Σε καταφύγιο για φιλοξενία το σκυλί που είχε θάψει ζωντανό 90χρονος
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Σε καλή κατάσταση είναι το σκυλί που έθαψε ζωντανό ένας 90χρονος, σε αγροτική έκταση, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Το σκυλί ξέθαψαν με τα χέρια τους αστυνομικοί του Α.Τ. Θερμαϊκού και το παρέδωσαν ζωντανό στον Σύνδεσμο Προστασίας και Περιβάλλοντος Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης (ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ.)για κτηνιατρική φροντίδα. 

Στο μεταξύ, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 90χρονος αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος, υπό τους όρους της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Εις βάρος του επιβλήθηκαν, επιπλέον, διοικητικά πρόστιμα άνω των 30.000 ευρώ. Σε βάρος του 90χρονου ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη με την κατηγορία της απόπειρας θανάτωσης ζώου συντροφιάς.

Η ΕΛΑΣ τοποθετήθηκε με πολύ αιχμηρό τρόπό σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Χ, που έθαψε ζωντανό τον σκύλο της κόρης του αφού του έβαλε χαρτοταινία στο στόμα επειδή, όπως είπε, «ήταν άρρωστος».

«Είναι να αναρωτιέσαι ποιος έχει δύο και ποιος τέσσερα πόδια» ξεκινά η ανάρτηση της Ελληνικής Αστυνομίας στην οποία περιγράφεται ότι οι αστυνομικοί του Α.Τ. Θερμαϊκού αντίκρισαν ένα σκυλί «δεμένο, φιμωμένο και θαμμένο σε χωράφι της περιοχής».

Ειδήσεις σήμερα: 

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Φλώρινας

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ένοχος και στο Εφετείο ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Οδηγός μηχανής παρέσυρε τροχονόμο στην Αττική Οδό (βίντεο)


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)