Κοινωνία
Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σε καφετέρια στην Καλλιθέα
Η αστυνομία διεξάγει προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών και τη διαλεύκανση των συνθηκών της επίθεσης.

Άκουσε το άρθρο
Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε καφετέρια στην Καλλιθέα τα ξημερώματα της Δευτέρας. Το κατάστημα βρίσκεται στη λεωφόρο Θησέως και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκαν υπολείμματα από αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (γκαζάκια).
Η άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Κρατικής Ασφάλειας και κλιμακίου του ΤΕΕΜ ήταν άμεση, ενώ για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα, καταφέρνοντας να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε τραπεζοκαθίσματα και στην είσοδο του καταστήματος. Η αστυνομία διεξάγει προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών και τη διαλεύκανση των συνθηκών της επίθεσης.
Τροχαίο δυστύχημα στο Μαρκόπουλο: Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός
Στη δημοσιότητα σήμερα τα πόθεν έσχες των πολιτικών


