Κοινωνία

23 Μαΐου 2024 22:45

Κοκαΐνη στον Πειραιά: Νέο κοντέινερ εντοπίστηκε με άλλα 100 κιλά

Ευρημάτων συνέχεια για την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών, η οποία ανακάλυψε άλλο ένα φορτίο γεμάτο κοκαΐνη σε κοντέινερ στο λιμάνι, παραπλεύρως του προηγούμενου.

Κοκαΐνη στον Πειραιά: Νέο κοντέινερ εντοπίστηκε με άλλα 100 κιλά
-

Ένα ακόμη κοντέινερ με κοκαΐνη που περιλαμβάνει 100 κιλά εντόπισαν οι Αρχές στον Πειραιά, εκτός από εκείνο με τα 210 κιλά κοκαΐνη το οποίο είχε προηγηθεί. Μετά από έρευνα του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Ασφάλειας Αττικής μαζί με την Δίωξη Ναρκωτικών των Ηνωμένων Πολιτειών, εκτός από τα 210 κιλά κοκαΐνης που εντοπίστηκαν, σε διπλανό κοντένειρ βρέθηκαν άλλα 100 κιλά κοκαΐνης, με αποτέλεσμα το συνολικό εντοπισθέν εμπόρευμα να ξεπερνά τα 300 κιλά.

Μάλιστα, οι Αρχές εκτιμούν ότι τα δύο κοντέινερ συνδέονται, καθώς ο τρόπος τέλεσης του εγκλήματος φαίνεται να είναι ο ίδιος στις δύο περιπτώσεις. Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί τέσσερις συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. και όλοι τους είναι άτομα που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Ειδήσεις σήμερα: 

Λάρισα – φωτιά: Νεκρός από πυρκαγιά σε μονοκατοικία

Κολομβία: Έκρηξη σε εργοστάσιο πυρίτιδας με δεκάδες τραυματίες (βίντεο)

Βόλος: Επιχείρησαν να κλέψουν σίδερα και καλώδια από τα δικαστήρια

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)