Πολιτική
Ο Θάνος Πλεύρης αρνείται την οποιανδήποτε συνεργασία με τους γιατρούς του Κολωνακίου
Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως ο υπουργός Μετανάστευσης σκοπίμως απέκρυψε πως τους γνώριζε ήδη από το 2012 καθώς σύμφωνα με έγγραφα είχε συνιδρύσει μαζί τους ιατρονομικό σωματείο.

Φουντώνει η αντιπαράθεση της κυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ για τον Θάνο Πλεύρη, και τη σχέση του με τους κατηγορούμενους για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.
Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως ο υπουργός Μετανάστευσης σκοπίμως απέκρυψε πως τους γνώριζε ήδη από το 2012 καθώς σύμφωνα με έγγραφα είχε συνιδρύσει μαζί τους ιατρονομικό σωματείο, με τον ίδιο να απαντά πως δεν απέκρυψε τίποτα ουσιώδες, και πως δεν είχε μαζί τους καμία ουσιαστική συνεργασία, αφού το σωματείο δεν λειτούργησε ποτέ.
Ο Θάνος Πλεύρης λέει πως δεν είχε καμία επαγγελματική ή επιχειρηματική συνεργασία με τους κατηγορούμενους για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη γιατρούς, απαντώτας στο ΠΑΣΟΚ που τον εγκαλεί πως απέκρυψε ότι τους γνώριζε ήδη από το 2012 και όχι από το 2016 όπως είχε δηλώσει αρχικά για την υπόθεση.
"To ΠΑΣΟΚ τι πάει να προσάψει; Ότι εγώ είπα το 2016 και δεν είπα το 2012; Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι, ότι έχω πει ότι έχω σχέση και ότι τον πήρα τηλέφωνο. Τι μου προσάπτει για το 2012; Δεν είχα συνεργασία, με συγχωρείτε, σε κάτι. Στα σωματεία υπάρχει διαφορετικός κόσμος και το συγκεκριμένος σωματείο τελικά δεν λειτούργησε".
Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει παρουσιάζοντας έγγραφα, πως ο υπουργός Μετανάστευσης ήταν συνιδρυτής με τους κατηγορούμενους σε ιατρονομικό σωματείο ήδη από το 2012 και τον κατηγορεί για αναξιοπιστία.
Σχετικά με το θέμα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης είπε "η περίπτωση του Πλεύρη είναι αστεία με συγχωρείτε. Τι βρήκαν οι Ηρακλείς Πουαρό του πασοκ; Ευτυχώς η κυβέρνηση παραμένει σοβαρό σώμα για να ασχολείται με ανοησίες".
Το μονοπάτι των μηχανημάτων: Πώς ο εξοπλισμός πλασμαφαίρεσης κατέληξε "αόρατος" στο Κολωνάκι
Θάνατος Μαζωνάκη - Διασώστης ΕΚΑΒ: Δεν είχαμε καταλάβει ποιος ήταν...Ήταν σε ανακοπή, ήταν ωχρός
Ιράν: Νέα εκτέλεση για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

