Πολιτική

Σήμερα 16:48

Ο Γιώργος Μυλωνάκης πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ επιστρέφει σπίτι μετά από δύο μήνες νοσηλείας, θεραπειών και εντατικής αποκατάστασης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο Γιώργος Μυλωνάκης πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Ο Γεώργιος Μυλωνάκης πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης στο οποίο νοσηλεύονταν και σύμφωνα με ανάρτηση από στενό συνεργάτη του επιστρέφει σπίτι στην οικογένεια και τα παιδιά του.

Ο  Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ γυρίζει σπίτι μετά από δύο μήνες νοσηλείας, θεραπειών και εντατικής αποκατάστασης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με μήνυμα που έστειλε ο συνεργάτης του, Πέτρος Αρβανιτάκης, αναφέρθηκε στην δύναμη του κ. Μυλωνάκη και τον αγώνα που έδωσε ενώ πριν κλείσει με μια ευχή αναφέρει «Η σημερινή επιστροφή δεν σηματοδοτεί απλώς το τέλος μιας δύσκολης περιόδου. Αποτελεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου, γεμάτου ελπίδα και αισιοδοξία. Είναι η νίκη της θέλησης, της αγάπης και της ανθρώπινης αντοχής, που γεμίζει όλους μας χαρά και συγκίνηση».

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτηση:

Ειδήσεις σήμερα:


Πατήσια: Μαχαίρωσαν ανήλικο για να τον ληστέψουν

Εν ψυχρώ εκτέλεση 25χρονου στα Εξάρχεια: Υπόθεση ναρκωτικών ερευνούν οι αρχές

Φορολογικές δηλώσεις: Έως τη Δευτέρα η προθεσμία για έκπτωση 3%

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)