Πολιτική

17 Ιουνίου 2024 15:00

Μαρινάκης για Λύτρα: Ο νέος Ποινικός Κώδικας φέρνει συλλήψεις - Οι δικαστές αποφασίζουν για τα περαιτέρω

Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μεταξύ άλλων, για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας από τον δικηγόρο, το νέο θεσμικό πλαίσιο, αλλά και για τον ανασχηματισμό. Πως του απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μαρινάκης για Λύτρα: Ο νέος Ποινικός Κώδικας φέρνει συλλήψεις - Οι δικαστές αποφασίζουν για τα περαιτέρω
-

«Eίναι άλλη μια τραγική ιστορία, γιατί πριν και πάνω απ’ όλα πρέπει να σκεφτόμαστε το θύμα, το κάθε θύμα. Να υπολογίσουμε ότι κάθε μέρα έχουμε κατά μέσο όρο 50 συλλήψεις για τέτοιες υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα, εδώ και πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό, βέβαια, έχει και μια άλλη ανάγνωση, ότι λειτουργούν οι Αρχές, τα θύματα μιλάνε. Ο στόχος είναι να μιλάνε όσο πιο νωρίς για να μην φτάνουν σ’ αυτό το σημείο. Στη συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται ότι αυτό που μπορεί να κάνει μια Κυβέρνηση, αυτό που μπορεί να κάνει η εκτελεστική και η νομοθετική εξουσία, να ψηφίζει δηλαδή νόμους, που αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για τη Δικαιοσύνη, αποδίδει. Εδώ, αναφέρομαι στο άρθρο 130 του ν. 5090/2024, είναι ο νέος Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε. Στο άρθρο αυτό υπάρχουν συγκεκριμένες διατάξεις, που δίνουν τη δυνατότητα- σε ανθρώπους οι οποίοι εξετάζουν πιθανά θύματα τέτοιων πράξεων, είτε ανήλικα θύματα με συγκεκριμένες ειδικότητες παιδαγωγών, εκπαιδευτικών, μελών του ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού να μεταφέρουν με βάση την εξέταση που κάνουν ή σε περίπτωση γιατρών όταν τα θύματα είναι ενήλικα, να μεταφέρουν αμελλητί αυτό το οποίο με την εμπειρία τους αντιλαμβάνονται χωρίς να έχουν την οποιαδήποτε επίπτωση, τον οποιοδήποτε κίνδυνο να διωχθούν. Αυτό ψηφίστηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο», δήλωσε την Δευτέρα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναφερόμενος στην πολύκροτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με "πρωταγωνιστή" τον Απόστολο Λύτρα.

Προσέθεσε ότι «δυστυχώς έπρεπε να είχε ψηφιστεί πολλά χρόνια νωρίτερα και φαίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση δίνει ένα σημαντικό όπλο στη Δικαιοσύνη. Από εκεί και πέρα, όμως, υπάρχει διάκριση των εξουσιών. Από τη στιγμή που αναλαμβάνει η Δικαιοσύνη ούτε η Κυβέρνηση μπορεί να μιλήσει, ούτε κάποιο κόμμα μπορεί να μιλήσει, ούτε μπορούμε να σχολιάσουμε μια απόφαση. Η προφυλάκιση ή μη προφυλάκιση ενός κατηγορούμενου είναι μια απόφαση του ανακριτή ή της ανακρίτριας, που έχει την υπόθεση και του ή της εισαγγελέως, που μαζί αποφασίζουν. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σχολιάσουμε αυτήν την απόφαση και εν πάση περιπτώσει οι αποφάσεις των δικαστών, της Δικαιοσύνης ελέγχονται μόνο από τη Δικαιοσύνη και όχι από την Κυβέρνηση».

Υπουργικό Συμβούλιο - Κυριάκος Μητσοτάκης

«Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες προκειμένου να μετάσχει στη σύνοδο ηγετών του ΕΛΚ και στην άτυπη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου όπου θα συζητηθούν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν σημαντικές ευρωπαϊκές θέσεις ευθύνης», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ανέφερε αμέσως μετά ότι ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης παρουσίασε στο υπουργικό συμβούλιο νομοθετική πρωτοβουλία που αφορά στο ψηφιακό τέλος συναλλαγών. Τόνισε ότι «με τις διατάξεις που εισηγείται το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, το τέλος χαρτοσήμου αντικαθίσταται από το τέλος συναλλαγής» και ανέλυσε τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της αντικατάστασης.

Επεσήμανε στη συνέχεια ότι ο υπουργός Υγείας 'Αδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε στο Υπουργικό Συμβούλιο νομοθετική πρωτοβουλία για τη Μεταμόσχευση ιστών και κυττάρων. «Με την εφαρμογή αυτής της νομοθετικής αυτής πρωτοβουλίας θα οριστούν το ρυθμιστικό πλαίσιο και οι προϋποθέσεις λειτουργίας Τραπεζών Ιστών και Κυττάρων, ώστε να διασφαλίζονται η επάρκεια μοσχευμάτων και η ασφάλεια των πολιτών, καθώς θα απομονώνονται και θα φυλάσσονται ιστοί και κύτταρα που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, είτε για μεταμόσχευση, είτε για ανοσοθεραπεία αν πρόκειται για κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος», είπε.

Υπογράμμισε πως «αυτό μπορεί να συμβάλλει στη μείωση του προϋπολογισμού που προορίζεται για την αγορά των φαρμάκων που χορηγούνται για συντηρητική αντιμετώπιση και κάλυψη της περιόδου νοσηλείας των ασθενών και, παράλληλα, να αυξήσει το ποσοστό επιβίωσης του πληθυσμού που διαγιγνώσκεται με οποιαδήποτε εκφυλιστική νόσο».

Η θετική προκαταρκτική αξιολόγηση που εξέδωσε την Παρασκευή η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το αίτημα εκταμίευσης 2,3 δισ. ευρώ από το δανειακό σκέλος του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, που είχε καταθέσει η Ελλάδα, ήταν το επόμενο θέμα της ενημέρωσης.

«Το αίτημα εκταμίευσης είχε υποβληθεί τον Απρίλιο, καθώς εκπληρώθηκε νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό ο στόχος της συμβασιοποίησης 4,52 δισ. ευρώ δανειακών πόρων του Ταμείου. Ακολούθησε πριν λίγες ημέρες, στις 6 Ιουνίου, το αίτημα εκταμίευσης για το σκέλος των επιχορηγήσεων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ύψους 1 δισ. Ευρώ», είπε ο κ. Μαρινάκης. Και τόνισε: «Η νέα θετική προκαταρκτική αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνέχεια ανάλογων αποφάσεων για την μέχρι τώρα επιτυχή πορεία υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου «Ελλάδα 2.0», αποτελεί μια ακόμα επιβράβευση της συνέπειας της χώρας ως προς την τήρηση των προ απαιτούμενων οροσήμων του Ταμείου Ανάκαμψης».

Κλείνοντας την εισαγωγική του τοποθέτηση επεσήμανε ότι την Τετάρτη 19 Ιουνίου ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το υπουργείο Ανάπτυξης και την Πέμπτη 20 Ιουνίου το υπουργείο Εσωτερικών.

Παύλος Μαρινάκης

Αναλυτικά κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε:

«Ο Πρωθυπουργός μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες όπου θα μετάσχει στην Σύνοδο Ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και στην 'Ατυπη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου όπου θα συζητηθούν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν σημαντικές ευρωπαϊκές θέσεις ευθύνης. 

Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης παρουσίασε στο Υπουργικό Συμβούλιο νομοθετική πρωτοβουλία που αφορά στο Ψηφιακό τέλος συναλλαγών. Με τις διατάξεις που εισηγείται το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών το Τέλος Χαρτοσήμου αντικαθίσταται από το Τέλος Συναλλαγής, το οποίο έχει τα εξής βασικά χαρακτηριστικά:

  • επιβάλλεται μόνο στις συμβάσεις και συναλλαγές που καθορίζονται ρητώς στον νόμο,
  • αποκλείεται η επιβολή του σε συναλλαγές που υπόκεινται σε άλλους έμμεσους φόρους,
  • επιβάλλεται σε συναλλαγές, όπου ο ένας τουλάχιστον συναλλασσόμενος είναι φορολογικός κάτοικος Ελλάδος ή έχει μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα,
  • ρυθμίζει πολλά ζητήματα που το σημερινό, απαρχαιωμένο πλαίσιο δεν είχε ρυθμίσει με σαφήνεια, όπως:
  • το υποκείμενο της φορολογικής υποχρέωσης
  • τον υπόχρεο προς απόδοση του φόρου
  • τον βαρυνόμενο με τον φόρο
  • περιέχει ψηφιακή διαδικασία απόδοσης του τέλους,
  • καταργεί πολλές περιπτώσεις επιβολής χαρτοσήμου,
  • θέτει ανώτατο όριο φορολογικής επιβάρυνσης για ορισμένες κατηγορίες τέλους συναλλαγής.

Ο Υπουργός Υγείας 'Αδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε στο Υπουργικό Συμβούλιο νομοθετική πρωτοβουλία για τη Μεταμόσχευση ιστών και κυττάρων. Με την εφαρμογή αυτής της νομοθετικής αυτής πρωτοβουλίας θα οριστούν το ρυθμιστικό πλαίσιο και οι προϋποθέσεις λειτουργίας Τραπεζών Ιστών και Κυττάρων, ώστε να διασφαλίζονται η επάρκεια μοσχευμάτων και η ασφάλεια των πολιτών, καθώς θα απομονώνονται και θα φυλάσσονται ιστοί και κύτταρα που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, είτε για μεταμόσχευση, είτε για ανοσοθεραπεία αν πρόκειται για κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό μπορεί να συμβάλλει στη μείωση του προϋπολογισμού που προορίζεται για την αγορά των φαρμάκων που χορηγούνται για συντηρητική αντιμετώπιση και κάλυψη της περιόδου νοσηλείας των ασθενών και, παράλληλα, να αυξήσει το ποσοστό επιβίωσης του πληθυσμού που διαγιγνώσκεται με οποιαδήποτε εκφυλιστική νόσο. Έτσι, εισάγονται νέες θεραπευτικές επιλογές στη μάχη απέναντι στον καρκίνο, μπορούν να αυξηθούν τα ποσοστά επιβίωσης και η ποιότητα ζωής των ασθενών.

χρήματα - λεφτά

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέδωσε την Παρασκευή θετική προκαταρκτική αξιολόγηση για το αίτημα εκταμίευσης 2,3 δισ. ευρώ από το δανειακό σκέλος του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, που είχε καταθέσει η Ελλάδα. Το αίτημα εκταμίευσης είχε υποβληθεί τον Απρίλιο, καθώς εκπληρώθηκε νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό ο στόχος της συμβασιοποίησης 4,52 δισ. ευρώ δανειακών πόρων του Ταμείου. Ακολούθησε πριν λίγες ημέρες, στις 6 Ιουνίου, το αίτημα εκταμίευσης για το σκέλος των επιχορηγήσεων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ύψους 1 δισ. ευρώ.

Η νέα θετική προκαταρκτική αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνέχεια ανάλογων αποφάσεων για την μέχρι τώρα επιτυχή πορεία υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου «Ελλάδα 2.0», αποτελεί μια ακόμα επιβράβευση της συνέπειας της χώρας ως προς την τήρηση των προ απαιτούμενων οροσήμων του Ταμείου Ανάκαμψης».

Προεδρικό Μέγαρο - κτήριο

«Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα ληφθούν οι αποφάσεις από τον πρωθυπουργό και στη συνέχεια από το ελληνικό κοινοβούλιο όπως ορίζει το Σύνταγμα. Τέτοιες δημόσιες συζητήσεις δεν βοηθούν σε κάτι όταν μιλάμε για τον θεσμό της Προέδρου της Δημοκρατίας», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης κληθείς σχολιάσει δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών για την προεδρική εκλογή.

Σχετικά με δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη περί στροφής στη δεξιά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η ΚΟ της ΝΔ θα συνεδριάσει την επόμενη Τετάρτη το πρωί και πρόσθεσε πως το μήνυμα των πολιτών στις ευρωεκλογές ήταν «τρέξτε πιο γρήγορα, όχι γυρίστε πιο πίσω». Πρόσθεσε πως άνθρωποι που δεν ήταν ενδεχομένως ποτέ στη ΝΔ συστρατεύτηκαν «και φτάσαμε στο σημείο να ισχυροποιηθεί και η παράταξη και να έχουμε ισχυρή κυβέρνηση». Σημείωσε πως αποτέλεσμα της διεύρυνσης της ΝΔ και της επιστροφής της σε μεγάλα ποσοστά είναι ότι έχουμε μια χώρα που έχει αφήσει πίσω την κρίση. «Αυτό που μας είπαν οι πολίτες ήταν να λύσουμε τα προβλήματά τους όσο πιο γρήγορα γίνεται, να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας με μεγάλη ταχύτητα. Το έχουμε λάβει αυτό το μήνυμα. Οδηγός είναι όσα έχει πει ο ιδρυτής Κωνσταντίνος Καραμανλής», συμπλήρωσε.

Κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα του ΒBC ότι το ελληνικό λιμενικό σώμα ευθύνεται για θανάτους φέτος παράτυπων μεταναστών, δήλωσε: «Κάθε καταγγελία ερευνάται και σε επίπεδο δικαιοσύνης. Τα όσα αναφέρονται δεν αποδεικνύονται. Τον τελευταίο χρόνο χάρις στην καλή συνεργασία με τις τουρκικές αρχές, έχει εξαρθρωθεί σημαντικός αριθμός διακινητών. Το ελληνικό λιμενικό έχει δείξει την εντελώς αντίθετη εικόνα. Σώζουν καθημερινά δεκάδες ζωές και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν», τονίζοντας ακόμη ότι η πραγματικότητα έχει διαψεύσει τέτοιους ισχυρισμούς.

BBC - Δημοσίευμα - Λιμενικό 1

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν τον κ. Θεοδωρικάκο, ανέφερε ότι ο υπουργός ανάπτυξης απάντησε και τα λέει όλα η ανακοίνωσή του. Σημείωσε ότι για το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο κ. Θεοδωρικάκος έχει προσφύγει νομικά.

Ερωτηθείς ποιο είναι το μήνυμα του ανασχηματισμού απάντησε πως «τα πρόσωπα έχουν μεγάλη αξία αλλά μεγαλύτερη αξία έχουν οι πολιτικές». Τόνισε πως αυτό που θεωρεί η κυβέρνηση ότι είπε ο κόσμος κυρίως δια της αποχής του, «είναι να τρέξουμε πιο γρήγορα κυρίως σε θέματα καθημερινότητας».

Τα Τέμπη, ο Γεωργιάδης και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ό,τι αφορά τη διαπίστωση ότι 8 στελέχη της κυβέρνησης συμμετείχαν στην εξεταστική για τα Τέμπη και σχετικά με δήλωση του 'Αδωνι Γεωργιάδη περί επιβράβευσής τους, ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Η παρουσία ενός βουλευτή ή μη παρουσία του σε μια εξεταστική δεν αποτελεί κριτήριο για την επιλογή του σε κυβερνητική θέση. Το αφήγημα της συγκάλυψης δεδομένου ότι δεν αποδεικνύεται και στην υπόθεση αυτή η δικαιοσύνη τρέχει με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα, δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη. Το να ταυτίζουμε με ένα αφήγημα, το οποίο ουδέποτε έχει αποδειχθεί, τα μέλη της εξεταστικής, είναι λαϊκισμός που δεν βοηθά σε τίποτα και δεν οδηγεί πουθενά. Αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο περί συγκάλυψης ας έρθουν να το πούνε. Βλέπω σταθερή υποκρισία της αντιπολίτευσης, προσπάθεια να εργαλειοποιηθεί αυτή η υπόθεση».

Πρόσθεσε ότι η αναπαραγωγή θεωριών λαϊκισμού και η κοπτοραπτική δηλώσεων προσβάλει την ουσία της υπόθεσης. «Αν υπάρχει κάποιος ο οποίος θεωρεί ότι βουλευτής οδήγησε σε συγκάλυψη να έρθει να το πει. Να στοχοποιούμε τους βουλευτές δεν καταλαβαίνω σε τι βοηθάει σε ό,τι αφορά τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Να αφήσουμε στην άκρη λογικές τυμβωρυχίας και εργαλειοποίησης», πρόσθεσε.

Λίγο αργότερα ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα λεγόμενα του Παύλου Μαρινάκη σχετικά με τις δηλώσεις του Άδωνι Γωργιάδη για τους υπουργούς που συμμετείχαν στην εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη αναφέρει «μετά την κυνική ομολογία Γεωργιάδη, ότι ορθά επιβραβεύτηκαν μέλη της Εξεταστικής για το έγκλημα των Τεμπών με υπουργικές θέσεις, καθώς έκαναν μια «δύσκολη δουλειά», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε σήμερα ότι η παρουσία σε μια εξεταστική δεν αποτελεί κριτήριο υπουργοποίησης και εγκάλεσε την Αξιωματική Αντιπολίτευση για «αναπαραγωγή λαϊκισμού» και «κοπτοραπτική δηλώσεων». Το ένα κυβερνητικό στέλεχος το παραδέχεται πανηγυρικά, το άλλο πάει να το καλύψει, αλλά η αλήθεια παραμένει. Αφορά και στα μέλη της Εξεταστικής και στα κυβερνητικά στελέχη που πρωτοστάτησαν στην επιχείρηση "μπαζώματος" της αλήθειας για τα Τέμπη. Η «βρώμικη δουλειά» ανταμείβεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν προτίθεται να αλλάξει μεθόδους, προσανατολισμό και στόχους. Όσο για τον «λαϊκισμό», θυμίζουμε ότι είναι πολιτικός όρος και όχι μια «καραμέλα» στη διάθεση της κυβέρνησης, με την προσδοκία ότι θα της δώσει μια εύκολη διέξοδο όποτε αυτή ζορίζεται. Πολύ περισσότερο που η ίδια τον έχει αναγάγει σε επίσημο λόγο της. Η κυβέρνηση επιμένει στην αντιστροφή της πραγματικότητας, συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και με περίσσευμα αλαζονείας, παρά το αποτέλεσμα των εκλογών, πορεύεται σε έναν βαθιά αντικοινωνικό δρόμο» καταλήγει.»

Ανασχηματισμος - Ορκωμοσια - Υπουργοι υφυπουργοι κυβερνησης

Για τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες και το χαρτοφυλάκιο με το οποίο η Ελλάδα θα ήταν ικανοποιημένη, απάντησε πως είναι διαδικασία εν εξελίξει και όταν υπάρχει κάτι θα ανακοινωθεί.

«Ας το καταλάβουν κάποιοι έμποροι πατριωτισμού ότι η ελληνική αστυνομία λαμβάνει αποφάσεις με βάση την επικινδυνότητα των εκδηλώσεων. Δηλαδή όταν έχουν υπάρξει αντίστοιχες αποφάσεις της αστυνομίας, τις έλαβαν με άλλα ιδεολογικά κίνητρα; Πρόκειται για καθαρά επιχειρησιακή απόφαση της αστυνομίας», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ερώτηση γιατί επετράπη να γίνει το Athens pride ενώ δεν έγινε συγκέντρωση για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Σχετικά με φωτογραφία που ανέβασε η νέα πρόεδρος της Β. Μακεδονίας με τον πρωθυπουργό, ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε ότι δεν έχει κάτι να πει περισσότερο και πως η Ελλάδα περιμένει να σεβαστεί όσα έχουν ψηφιστεί και κυρωθεί και απτές κινήσεις.

Σε ερώτηση αν ο πρωθυπουργός θα παραβρεθεί αύριο στο συνέδριο του ιδρύματος Τσίπρα και κληθείς να σχολιάσει τις ζυμώσεις στην κεντροαριστερά ο κ. Μαρινάκης σημείωσε: «Προφανώς παρακολουθούμε την επικαιρότητα, ειδικά όταν αφορούν το δεύτερο και το τρίτο κόμμα. Δεν έχουμε καμία δουλειά να σχολιάσουμε τις εξελίξεις αυτές, αφορούν τα εσωτερικά άλλων κομμάτων. Ο πρωθυπουργός δεν θα παραβρεθεί στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία».

Ειδήσεις σήμερα:

Χανιά: Ανήλικες στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ

 Νίκος Παππάς: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούν με κοινό ψηφοδέλτιο

Ξάνθη – Τροχαίο Δυστύχημα: Νεκρός ο γιος του “Πράσινου παπά του Ασωπού”

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)