Κυβέρνηση

08 Αυγούστου 2017 23:31

Συνάντηση Φλαμπουράρη με τον Πρέσβη της Κίνας ενόψει ΔΕΘ

Στην περαιτέρω οικονομική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών επικεντρώθηκε η συνάντηση των δύο αξιωματούχων. Τι συμφώνησαν.

Συνάντηση Φλαμπουράρη με τον Πρέσβη της Κίνας ενόψει ΔΕΘ
-

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Κίνας, Zou Xiaoli, είχε σήμερα ο Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω ενίσχυσης της οικονομικής συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας.

Όπως τονίστηκε στη συνάντηση, στην ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας των δύο χωρών θα συμβάλλουν:

-Η αναβαθμισμένη παρουσία κινέζικων επιχειρήσεων στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία είναι αφιερωμένη στην Κίνα.

-Η γνωστοποίηση ότι τον Σεπτέμβριο θα αρχίσουν οι απ΄ ευθείας πτήσεις Πεκίνο - Αθήνα της εταιρείας Air China.

Τέλος, οι δύο πλευρές έθεσαν το πλαίσιο σχετικά με το πρόγραμμα και την ατζέντα των συζητήσεων μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της κινέζικης αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον κ. Xu Lingyi, ανώτερο επίτροπο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚ Κίνας (αντίστοιχο επίπεδο Υπουργού), υπεύθυνο του τομέα αντιμετώπισης της διαφθοράς.

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)