Γενικά

19 Ιουνίου 2016 14:40

Πεζόδρομος σήμερα η λεωφόρος Νίκης

Έκλεισε ήδη η παραλιακή λεωφόρος της Θεσσαλονίκης, για όλα τα οχήματα. Μέχρι ποια ώρα θα είναι πεζόδρομος.

Λεωφόρος Νίκης - Πεζόδρομος
-

Κλειστή για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα θα παραμείνει από τις 11.00 το πρωί και για έξι ώρες η λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της πεζοδρόμησής της, μία φορά το μήνα.

Συγκεκριμένα, ο παραλιακός δρόμος θα αποδοθεί στους πεζούς και ποδηλάτες μέχρι τις 5.00 το απόγευμα από τη συμβολή του με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου, ενώ ταυτόχρονα θα αμφιδρομηθούν οι οδοί Δημοσθένους και Πλουτάρχου για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει αυξημένα μέτρα και θα υπάρχουν τροχονόμοι σε καίρια σημεία για την ενημέρωση των οδηγών και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)