Δεν επηρεάζεται από τις φήμες ο Sargeant

×

Γιώργος Ανανίδας

Ο Logan Sargeant φέρεται να μην πτοείται από τις όποιες φήμες τον θέλουν μακριά από τη Formula 1.

Logan Sargeant

Έντονη φημολογία κυκλοφορούσε στα Μέσα κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγωνιστικού τριημέρου στο Μαϊάμι. Συγκεκριμένα, έγινε σύνδεση μεταξύ του Andrea Kimi Antonelli και της Williams Racing, καθώς γνωστοποιήθηκε ότι η FIA έχει λάβει αίτημα από άγνωστη πηγή για πρόωρη χροήγηση αγωνιστικής άδειας στον 17χρονο Ιταλό.

Με την ομάδα του Γκρόουβ να θεωρείται η «άγνωστη πηγή» ξεκίνησε ένας κύκλος φημολογίας που ήθελε λίαν συντόμως τον Antonelli στη θέση του Sargeant.

Ωστόσο, ο James Vowles έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον νεαρό Ιταλό σε μονοθέσιο F1 από την Ίμολα κιόλας και η ένταση καταλάγιασε.

Από την πλευρά του, ο Sargeant έχει ένα απογοητευτικό ξεκίνημα στη δεύτερη σεζόν του στην κορωνίδα του motorsport, με την FW46 να μην τον βοηθάει ιδιαίτερα.

Στην απογοήτευση προστέθηκε και το γεγονός της Αυστραλίας, όπου ο Alex Albon έτρεξε με το μονοθέσιο του Αμερικανού, καθότι το δικό του σασί διαλύθηκε σε ατύχημα στις ελεύθερες δοκιμές.

Αν και η πίεση δείχνει να έχει ανέβει πολύ για τον Sargeant, εκείνος δεν πτοείται ιδιαίτερα ούτε από τη φημολογία, ούτε από τις ερωτήσεις σχετικά με το αβέβαιο μέλλον του.

Μετά το Μαϊάμι, ο ίδιος δήλωσε:

«Απλώς, κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Αισθάνομαι πως το FP1 στο Μαϊάμι ήταν το καλύτερό μου, ένιωσα πως προσαρμόστηκα αμέσως στην πίστα.

«Αν κοιτάξουμε από την Αυστραλία και μετά, έχει πάει σχετικά καλά από άποψη ρυθμού. Στην Ιαπωνία, σχεδόν πήραμε ό,τι περισσότερο μπορούσαμε.

«Φυσικά, η Κίνα ήταν απογοητευτική, αλλά αισθάνομαι ότι στο Μαϊάμι κάναμε καλή δουλειά.

«Απλώς ψάχναμε ένα δέκατο ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, εγώ το απόλαυσα που βρισκόμουν στον τόπο μου και απέδωσα το μέγιστο που μπορούσα» τόνισε ο Αμερικανός.