Celebrity

30 Μαΐου 2024 14:10

Μαρία Μενούνος: Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της, Αθηνάς

Μαρία Μενούνος: Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της, Αθηνάς

-

Την κόρη τους βάφτισαν πριν μερικές μέρες η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Κέβεν Αντεργκάρο στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στο Λος Άντζελες.

Το αγαπημένο ζευγάρι έδωσε στη μικρή το όνομα Αθηνά-Αλεξάνδρα και το μυστήριο έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων.

Νονοί της μικρής Αθηνάς ήταν ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά αλλά και ο φίλος του ζευγαριού, ο Σωτήρης ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι με άρωμα Ελλάδας  

Μάλιστα, πρόσφατα η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε κάποιες αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της, Αθηνάς όπου φαίνεται να λάμπει από ευτυχία σημειώνοντας:

«Η βάπτιση της Αθηνάς έγινε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου. Είμαι τόσο ευγνώμων στον Άγιο Νεκτάριο για όλα τα θαύματα και ήξερα ότι έπρεπε να βαφτιστεί εκεί. Είμαι τόσο ευγνώμων στον ιερέα μας, τον πάτερ Δημοσθένη για την υπέροχη τελετή και για όλη την αγάπη που μας έχουν δείξει αυτός και η οικογένειά του. Ευχαριστώ επίσης τους νονούς της Αθηνάς, Σωτήρη, Μαριέττα και Λέων που ήρθαν από την Ελλάδα. Είμαστε επίσης ευγνώμονες για όλους εκείνους που παρευρέθηκαν για να γίνουν μάρτυρες αυτής της ξεχωριστής τελετής».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαρία Μενούνος από την βάφτιση της κόρης της:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)