Celebrity

29 Μαΐου 2024 22:26

Νίκος Γκέλια: "Χαλαρώνω με το παιδί μου, με ντύνει και με βάφει"

Νίκος Γκέλια: "Χαλαρώνω με το παιδί μου, με ντύνει και με βάφει"

-

Ο Νίκος Γκέλια παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και για την στήλη, «Ψυχολογίες».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το φλέρτ, για τα πράγματα που τον εκνευρίζουν στη σύζυγό του αλλά και τον γιο τους.

«Λόγω δουλειάς ήμουν πάντα ένα παιδί που είχε πιο πολλές προτάσεις πάρα διεκδικήσεις στο κομμάτι του φλερτ. Γνώρισα την σύζυγο μου κατά τύχη, ήμουν φίλος με την αδερφή της. Ήθελα να μην περιμένει την πρόταση γάμου η σύζυγός μου, άνοιξε την πόρτα και με είδε με το δαχτυλίδι, ενώ γύριζε από το σούπερ μάρκετ. Αν ένα ζευγάρι μείνει το ίδιο ερωτευμένο μετά από ένα παιδί κάτι δεν πάει καλά, ο έρωτας είναι έτσι φτιαγμένος για να μην τον αντέχει το σώμα σου. Η παθογένεια του έρωτα είναι ότι όταν είσαι πάρα πολύ ερωτευμένος, έχεις πολύ υψηλή πίεση, η καρδιά σου χτυπάει πολύ δυνατά, κοιμάσαι και ξυπνάς με τη σκέψη του άλλου, έχεις άγχος. Τώρα σκέψου να τα περνάς όλα αυτά επί 20 χρόνια», είπε αρχικά ο Νίκος Γκέλια.

Για τα πράγματα που τον εκνευρίζουν στη σύζυγό του ο ηθοποιός είπε: «Με τσαντίζουν πολλά πράγματα στην σύζυγό μου. Το πρωί που ανάβει το φως ενώ κοιμάμαι. Κάνω πολλά πράγματα που εκνευρίζουν την σύζυγό μου, τσακωνόμαστε ακόμα και για τις παντόφλες».

Τέλος, ο Νίκος Γκέλια περιέγραψε τα πράγματα που κάνει για να χαλαρώσει.

 «Αν έχω χρόνο, θα κάτσω με τον εαυτό μου να πιω καφέ. Χαλαρώνω παίζοντας με το παιδί μου, κάνω πριγκίπισσες, χελώνες, ζώα, όλα. Με ντύνει και με βάφει», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Νίκος Γκέλια:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)