Celebrity

29 Μαΐου 2024 21:43

Μπέλα Χαντίντ: Η ανάρτηση υπέρ της Παλαιστήνης - Ποζάρει με φόρεμα φτιαγμένο από keffiyeh

Μπέλα Χαντίντ: Η ανάρτηση υπέρ της Παλαιστήνης - Ποζάρει με φόρεμα φτιαγμένο από keffiyeh

-

Η Μπέλα Χαντίντ και η οικογένειά της έχουν στοχοποιηθεί για τη δημόσια στήριξή τους στην πατρίδα τους, Παλαιστίνη, ωστόσο η ίδια δεν φαίνεται να απασχολείται ιδιαίτερα και συνεχίζει τις αναρτήσεις αλλά και τις δηλώσεις κατά του Ισραήλ.

Σε νέα δημοσίευσή της, πόζαρε με φόρεμα που είναι φτιαγμένο το 2001 από παλαιστινιακό keffiyeh, το μαντήλι-σύμβολο των Παλαιστινίων και στη λεζάντα, γράφει: «Η Παλαιστίνη στο μυαλό μου, στο αίμα μου και στην καρδιά μου. Πάντα... Ενώ πρέπει να πηγαίνω στη δουλειά μου, ακόμα και μέσα από αυτή τη φρίκη, το να φοράω τον πολιτισμό μας με κάνει περήφανη Παλαιστίνια και θέλω ο κόσμος να συνεχίσει να βλέπει την Παλαιστίνη, όπου κι αν πάμε. Θέλω να αναδείξω τους σχεδιαστές που έχουν αναδείξει το πρόβλημα στην Παλαιστίνη μέσα στα χρόνια. Αυτό είναι ένα φόρεμα Kiffiyeh, φτιαγμένο από Michael & Hushi, το 2001. Ένας πανέμορφος τρόπος για να αναπαραστήσουμε την ιστορία, τον κόπο της αγάπης, την ανθεκτικότητα και, κυρίως, την τέχνη του ιστορικού παλαιστινιακού κεντήματος».

Δείτε την:

View this post on Instagram

A post shared by Bella ?? (@bellahadid)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)