Media

26 Μαΐου 2024 23:53

TV Queen: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη νίκη του Παναθηναϊκού - Αποχώρησε από το πλατό

TV Queen: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη νίκη του Παναθηναϊκού - Αποχώρησε από το πλατό

-

Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και επέστρεψε στην κορυφή ύστερα από 13 χρόνια σημειώνοντας την 7η νίκη του σε 8 τελικούς που έχει πάρει μέρος.

O Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε 95 - 80 τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε τον τίτλο της Euroleague στην κατάμεστη Uber Arena του Βερολίνου.

Η αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου μόλις έμαθε τη νίκη του Παναθηναϊκού

Το βράδυ της Κυριακής 16 Μαΐου στο νέο live του "TV Queen" μόλις ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενημερώθηκε για τη νίκη του Παναθηναϊκού άρχισε να πανηγυρίζει ξέφρενα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής σηκώθηκε από τη θέση του, άρχισε να φωνάζει και να φιλάει όλα τα μέλη του ριάλιτι του Open.

«Το πήραμε; Στοπ στοπ! Ναι, είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης! Κοριτσάρες μου, είμαστε η πρώτη Tv Queen-αρα ομάδα! Το πήραμε! Το πήραμε! Μπράβο στον Παναθηναϊκό! Μπράβο στους φιλάθλους, μπράβο στον πρόεδρο του, μπράβο στο ελληνικό μπάσκετ», φώναζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μην μπορώντας να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του.

«Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης για έβδομη φορά! Για έβδομη φορά! Το πήραμε! Το πήραμε! Δεν κάνω άλλο εκπομπή! Το πήραμε! Το πήραμε, ρε, το πήραμε», πρόσθεσε και αποχώρησε από το πλατό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο 06:00'.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)