Media

26 Μαΐου 2024 22:48

Κώστας Μπερικόπουλος: Ο ρόλος στον "Maestro", η πρόταση από τον Παπακαλιάτη και η συνεργασία με την Αλεξίου

Κώστας Μπερικόπουλος: Ο ρόλος στον "Maestro", η πρόταση από τον Παπακαλιάτη και η συνεργασία με την Αλεξίου

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Ακόμα δεν είδες τίποτα" μίλησε ο Κώστας Μπερικόπουλος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη δεύτερη σεζόν της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro".

Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται τον αστυνομικό "Δημοσθένη".

Όσα είπε ο Κώστας Μπερικόπουλος

«Πέρυσι με πήρε τηλέφωνο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μου πρότεινε να παίξω τον ρόλο ενός αστυνομικού στη νέα σεζόν. Εγώ είχα δει μόνο τα δύο πρώτα επεισόδια και ο Χριστόφορος μου είπε: “δες πρώτα τη σειρά και μιλάμε μετά”. Είδα τη σειρά και ενθουσιάστηκα- τον πήρα αμέσως τηλέφωνο και είπα το ναι. Πέρυσι την άνοιξη έκανα τα πρώτα εξωτερικά γυρίσματα στην Κέρκυρα και το φθινόπωρο έκανα όλα τα γυρίσματα των Παξών. Ο αστυνομικός που υποδύομαι, ο Δημοσθένης, είναι ένας ρόλος που εξελίσσεται. Έχει πολλές εκπλήξεις ο ρόλος μου, “τον κάνει κέφι” φαίνεται και ο Χριστόφορος για αυτό και τον κάνει πιο σύνθετο. Θα συνεχίσει ο Δημοσθένης και στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Με την Χαρούλα Αλεξίου γνωριζόμασταν πριν από το Maestro, παίξαμε δύο φορές μαζί και στο θέατρο. Έχουμε έρθει κοντά με την Χάρις, έχουμε πολλές σκηνές μαζί και πολλές φορές μελετάμε μαζί τα λόγια μας. Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκεσαι με έναν άνθρωπο όπως η Χάρις. Δεν το έχω σκεφτεί ότι με το “Maesro” θα μπω στο Netflix. Σκέφτομαι μόνο τον όγκο της δουλειάς που έχω μπροστά μου. Ο Χριστόφορος αγκαλιάζει τους συνεργάτες του, είναι πολυτάλαντος, με πολύ χιούμορ. Έχει ένα πολύ μεγάλο ταλέντο στο να διαλέγει συνεργάτες και το κλίμα στη δουλειά είναι καταπληκτικό. 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάμε πρόβες για μια πολύ μεγάλη θεατρική παραγωγή στο Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μόσχου», είπε ο Κώστας Μπερικόπουλος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)