Celebrity

26 Μαΐου 2024 22:15

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η εξομολόγηση για την κόρη του - "Έκλαιγα από την ώρα που γεννήθηκε και άκουσα το πρώτο κλάμα"

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η εξομολόγηση για την κόρη του - "Έκλαιγα από την ώρα που γεννήθηκε και άκουσα το πρώτο κλάμα"

-

Καλεσμένος στην εκπομπή "Μαμά-δες" βρέθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου το απόγευμα της Κυριακής.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιθυμία του ίδιου και της συζύγου του, Δανάης Μιχαλάκη, να γίνουν γονείς, αλλά και στην γέννηση της κόρης τους.

Όσα είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου

«Η Δανάη είναι μαμά σαν έτοιμη από καιρό. Το θέλαμε πολύ και οι δυο, εντυπωσιάστηκα από το πώς το ένστικτό της είναι σε όλο σωστό. Έχω πάρει ένα μάθημα ότι πολλές φορές μην κινείσαι μόνο με τη λογική αλλά και από το ένστικτό σου. Ένα από τα στοιχεία που ερωτεύτηκα στη Δανάη ήταν η καλοσύνη που έχει και η φυσική ηρεμία. Εγώ είμαι πιο αγχώδης, μελοδραματικός, drama queen.

Ένιωθα έτοιμος και ήμουν έτοιμος και νιώθω ότι κάθε καινούργιο step με αναζωογονεί. Με εξιτάρει όλο και πιο πολύ. Μας κάνει ό,τι θέλει. Τώρα είναι νωρίς για να αντισταθούμε, δεν υπάρχουν όρια. Με το που την είδα κατάλαβα ότι ήταν ο έρωτας της ζωής μου», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Για την ημέρα της γέννας, ο Γιώργος Παπαγεωργίου είπε: «Ο τοκετός ήταν μια εμπειρία ζωής. Το ήθελε η Δανάη και είπα εννοείται. Γεννήσαμε φυσιολογικά, κρατούσα το χέρι και έκλαιγα. Έκλαιγα από την ώρα που βγήκε η μικρή και άκουσα το πρώτο κλάμα. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου και μου την έφερε η μαία και ήταν ένας μπόγος και τη βλέπω από ψηλά και λέω “αυτό είναι το αυτί μου”, είναι καρμπόν όμως, το πρώτο που είπα ήταν “έχει τα αυτιά μου”. Συνειδητοποίησα ότι είναι ένα κομμάτι και από εμένα», είπε ακόμα ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)