Celebrity

26 Μαΐου 2024 18:36

Παρθένα Χοροζίδου: Η αναφορά στον Νίκο Μουτσινά και η συγκίνηση - "Η μητέρα του πριν φύγει από τη ζωή μου είπε κάτι..."

Παρθένα Χοροζίδου: Η αναφορά στον Νίκο Μουτσινά και η συγκίνηση - "Η μητέρα του πριν φύγει από τη ζωή μου είπε κάτι..."

-

Καλεσμένη στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα" βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 26 Μαΐου η Παρθένα Χοροζίδου, με αφορμή την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Μεταξύ άλλων, η Παρθένα Χοροζίδου αναφέρθηκε στην επιθυμία που της εξέφρασε η μητέρα του Νίκου Μουτσινά λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Όσα είπε η Παρθένα Χοροζίδου

«Η μητέρα του Νίκου Μουτσινά μου ζήτησε εκείνη κάτι κάποια στιγμή. Ήταν μια πολύ ωραία γυναίκα, πολύ ευχάριστος άνθρωπος, πολύ τρυφερή. Με το που την γνώριζες δηλαδή γινόταν η αγκαλιά σου. Όπως λέμε, η γυναίκα είχε τα κοτόπουλα της γύρω της. Κάποια στιγμή έτυχε να βλεπόμαστε λίγο πιο συχνά λόγω των παραστάσεων του Νίκου. Όταν αισθάνθηκε λοιπόν ότι μάλλον θα φύγει, μου είπε κάτι για να έχω το νου μου. Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Νίκο και συγκινούμαι τώρα πολύ. Φαντάζομαι ότι είχε την έγνοια της να τον προστατεύσει, να κάνει ένα κάστρο γύρω του για να τον φροντίσει πριν να φύγει. Αν με έχει ανάγκη οποτεδήποτε ο Νίκος, είμαι δίπλα του. Δεν έχω τέτοια προβλήματα. Συγκινούμαι τώρα, γιατί πραγματικά τους αγαπώ πολύ τους ανθρώπους στη δουλειά μου», είπε συγκινημένη η Παρθένα Χοροζίδου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο 8:50’.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)