Celebrity

26 Μαΐου 2024 18:05

Υπάρχω: Από τις "Ψυχοκόρες" στην ταινία για τον Καζαντζίδη και στο ρόλο της Μαρινέλλας στο πλευρό του Μάστορα

Υπάρχω: Από τις "Ψυχοκόρες" στην ταινία για τον Καζαντζίδη και στο ρόλο της Μαρινέλλας στο πλευρό του Μάστορα

-

Τα lifestyle νέα παρουσίασε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλυτέρα δε γίνεται" το μεσημέρι της Κυριακής 26 Μαΐου ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την στήλη του "Κάτι πήρε το αυτί μου".

Ο διευθυντής του FTHIS.GR, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Η ταινία με το όνομα "Υπάρχω" σε σκηνοθεσία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου και σενάριο της Κατερίνας Μπέη θα βγει στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου και τον Στέλιο Καζαντζίδη θα ενσαρκώσει ο Χρήστος Μάστορας. Μάλιστα, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Κούτρα, την Καίτη Γκρέυ θα υποδυθεί η Κλέλια Ρένεση, τη Μαρινέλλα θα ενσαρκώσει η Ασημένια Βουλιώτη που την απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Ψυχοκόρες" ως Δεσποινιώ και τη μητέρα του Στέλιου Καζαντζίδη θα την κάνει η Αγορίτσα Οικονόμου.

Ακόμη, στην ταινία θα παίζουν οι: Δημήτρης Καπουράνης, Γιώργος Καραμίχος, Άννα Συμεωνίδου, Νίκος Ψαρρά, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Γάλλος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης, Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Εγγλέζος κ.α.

Παράλληλα, ο Χρήστος Κούτρας προχώρησε σε μια ακόμη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας το καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το συγκρότημά του, Μέλισσες, και σε πέντε συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα κάνει guest εμφάνιση η Έλενα Παπαρίζου.

Να σημειωθεί επίσης, πως η Έλενα Παπαρίζου θα κάνει περιοδεία και μόνη της σε Ελλάδα και Κύπρο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)