Celebrity

26 Μαΐου 2024 15:00

Μαίρη Μηνά: Τα κιλά της εγκυμοσύνης, η βάφτιση της κόρης της και οι 6 νονοί

Μαίρη Μηνά: Τα κιλά της εγκυμοσύνης, η βάφτιση της κόρης της και οι 6 νονοί

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Γεια σου" και τον δημοσιογράφο, Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε η Μαίρη Μηνά.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως σχεδιάζουν με τον σύντροφό της, Μιχάλη Σαράντη να βαφτίσουν την κόρη τους με 6 νονούς. Η Μαίρη Μηνά αναφέρθηκε παράλληλα στα κιλά που πήρε την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και την εμπειρία της ως Πρωθιέρεια στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

"Στην εγκυμοσύνη πήρα 22 κιλά. Η μητρότητα είναι ό,τι πιο δύσκολο και πιο σπουδαίο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Μαζί της έχουμε παντρευτεί την έγνοια και την ευτυχία για πάντα.

Θα κάνουμε βάφτιση με 6 νονούς. Θέλαμε αυτή η φιλία που έχουμε με αυτούς τους ανθρώπους να γίνει και συγγένεια. Θέλουμε για αυτό το παιδί εκείνη η ημέρα να είναι μια μέρα γιορτής, σαν ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι" εξομολογήθηκε η Μαίρη Μηνά, που τόνισε πως ποτέ δεν ένιωσε πως τα ΜΜΕ κανιβαλίζουν την προσωπική της ζωή.

Σχετικά με την εμπειρία της από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας όπου ήταν Πρωθιέρεια, η Μαίρη Μηνά ανέφερε: "Αυτή η τελετή έχει σκοπό να μεταδώσει τις αξίες του Ολυμπισμού κι εμένα αυτά με συγκινούνε. Τώρα με το παιδί, αυτά με συγκινούν διπλά. Ο Μιχάλης με τη μαμά μου ήταν εκεί. Η μικρή όχι. Ο Νίκος Αλιάγας ήταν πάρα πολύ συγκινημένος. Έχει μία τάση να φιλοσοφεί την κάθε στιγμή. Σαν να ψάχνει συνεχώς να βρει την ουσία και την ομορφιά στα πράγματα".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)