Celebrity

26 Μαΐου 2024 14:30

Ξέσπασε η Μαρία Μπακοδήμου: "Είναι αλλού νυχτωμένος κι ας τον λένε Light"

Ξέσπασε η Μαρία Μπακοδήμου: "Είναι αλλού νυχτωμένος κι ας τον λένε Light"

-

Ο Light μίλησε για όλα στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού και μεταξύ άλλων, δήλωσε πως δεν έχει μετανιώσει για τον καβγά με τον Snik στα βραβεία Mad.

"Δεν έχω ανάγκη ούτε την κ@@@εκπομπή σου, ούτε την κ@@@φυλλάδα σου, ούτε τίποτα. Εγώ είμαι το news outlet μου. Σου κάνω χάρη που σου δίνω συνέντευξη έξω από το live. Δε μετανιώνω για τίποτα. Ήταν λάθος, αλλά έμαθα από το λάθος… Σηκώθηκαν και με βάρεσαν οι 3 μπράβοι και αντέδρασα. Δεν είμαι τηλεπαρουσιάστρια, είμαι ράπερ. Δεν γίνεται να με κοπανήσεις και να έρθω έτσι να κάτσω δίπλα. Άρα έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση όταν θα ξανανέβω πάνω στο stage, να πάω πάνω του και να του δώσω μία στα δόντια. Δεν είναι κουλτούρα δική μας. Φοβάμαι να πω το κλισέ, “δεν είναι και λίγο αντρικό”. Δε λέω αν είναι σωστό ή λάθος, αλλά δεν είναι και λίγο αντρικό; Τι είμαι; Ο Χριστός; Θα με βαρέσεις και θα γυρίσω το μάγουλο να του πω “βάρα κι από εδώ;" ήταν τα λόγια του Light.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στο "Γεια σου" και η Μαρία Μπακοδήμου ξέσπασε, παρακολουθώντας το.

"Επειδή δεν άκουσα καλά, είπε, “δεν είμαι παρουσιάστρια για να φάω ξύλο και να κάτσω”; Δηλαδή, μια παρουσιάστρια θα πήγαινε κάπου, θα ήταν κάποιος βίαιος απέναντί της ή προσβλητικός και θα καθόταν; Τι είναι η παρουσιάστριες; Δε κατάλαβα πως τις έχει στο μυαλό του. Ότι είναι οι άνθρωποι που θα ανεχτούν τα πάντα, φτάνει να κάτσουν σε μια θέση και να στραφεί μια κάμερα επάνω τους; Είναι αλλού νυχτωμένος κι ας τον λένε Light. Τίτλος… Αυτό που είπε είναι ότι οι ράπερς είναι μάγκες, και όποιος τους πειράξει δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Όχι, όλοι είναι μάγκες όταν θέλουν" είπε εκνευρισμένη η Μαρία Μπακοδήμου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)