Celebrity

26 Μαΐου 2024 11:58

Η Μαρίνα Πατούλη άλλαξε επώνυμο: "Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει"

Η Μαρίνα Πατούλη άλλαξε επώνυμο: "Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει"

-

Η Μαρίνα Σταυράκη (Πατούλη) παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "I Love Σου Κού" και τη δημοσιογράφο, Χριστίνα Βουδούρη. Η πρώην σύζυγος του πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι πήρε την απόφαση να αλλάξει το επώνυμό της.

'Έχουν περάσει 3,5 χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου που σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. 3,5 χρόνια μετά με τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους, μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να είναι πιο χαρούμενη μακριά από τοξικότητες και να προχωρήσει τη ζωή της.

Εγώ είμαι συντηρητικός άνθρωπος, οπότε το στίγμα της διαζευγμένης ήταν κάτι που με ενοχλούσε πάρα πολύ. Δεν ήταν όμως δική μου απόφαση, ήταν του πρώην συζύγου μου, που τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Οτιδήποτε τοξικό μας κρατάει πίσω.

Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με δένει, εκτός από το παιδί μας φυσικά. Έχουμε πολύ τυπική επαφή έως το τίποτα. Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη. Μαρίνα Σταυράκη, ή απλώς Μαρίνα. Η Μαρίνα της καρδιάς σας" είπε η Μαρίνα Σταυράκη, ενώ κατόπιν παραδέχτηκε πως είναι ελεύθερη στην προσωπική της ζωή.

Σε ερώτηση για τη Eurovision, η Μαρίνα Σταυράκη απάντησε: "Δεν μου άρεσε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Άλλη προβληματική κατάσταση το Nemo. Το Nemo… ουδέτερο δηλαδή; Εγώ το ουδέτερο δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό… είτε αρσενικό, είτε θηλυκό. Ουδέτερο; Αλήθεια τώρα; Δεν μου άρεσε σε τίποτα. Να είχα δηλαδή εγώ έναν γιο και να μου έβαζε τη ροζ φουστίτσα με τη μπότα; Δε μπορώ το ουδέτερο".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)