Celebrity

26 Μαΐου 2024 10:30

Βίκυ Καγιά: Η απάντηση στο αιχμηρό σχόλιο της Άννας Χατζησοφιά

Βίκυ Καγιά: Η απάντηση στο αιχμηρό σχόλιο της Άννας Χατζησοφιά

-

Με αφορμή την ερμηνεία της στην ταινία "Πολύδροσο" του Αλέξανδρου Βούλγαρη, η Βίκυ Καγιά είναι υποψήφια στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας για τον Α’ Γυναικείο Ρόλο.

H Άννα Χατζησοφιά ωστόσο φάνηκε να μη συμφωνεί με αυτό, καθώς η καταξιωμένη σεναριογράφος υποστήριξε πως είναι παράλογο μία πρωτοεμφανιζόμενη να βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με μία επαγγελματία ηθοποιό, όπως είναι η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

"Πόσα θέλετε συνάδελφοι εκεί στην Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για να μας τρελάνετε; Υποψήφιες για το βραβείο Α γυναικείου ρόλου και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Βίκυ Καγιά;", έγραψε προ ημερών η Άννα Χατζησοφιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Χατζησοφια

Λίγες ημέρες μετά, τη Βίκυ Καγιά συνάντησε η κάμερα του "I Love Σου Κου" με την παρουσιάστρια και ηθοποιό να απαντάει στην ανάρτηση της Άννας Χατζησοφιά.

"Δεν πήρα εγώ την απόφαση να συμμετάσχω στην ταινία αλλά ο Αλέξανδρος (Βούλγαρης). Πόσο χαίρομαι, γιατί ήταν μία βαθιά βιωματική ταινία και την απόλαυσα! Είναι υποψήφια και για πολλά βραβεία και άρεσε πολύ στον κόσμο. Μεγάλη χαρά.

Νιώθω δέος και τιμή για όλες τις άλλες γυναίκες που είναι συνυποψήφιες μαζί μου. Είναι απόλυτα σεβαστή η άποψη της κυρίας Χατζησοφιά, αν αισθάνεται έτσι, και έχει κάθε δικαίωμα να το γράφει.

Δεν είναι ακριβώς αρνητικά σχόλια, είναι αυτό που αισθάνεται και το πιστεύει και καλά κάνει που το πιστεύει. Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου με ψήφισε για τον ρόλο αυτό. Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά έγινε. Όμως έχει απόλυτο δικαίωμα να το αισθάνεται αυτό" είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και τα σενάρια που τη θέλουν στον ΣΚΑΪ, η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε: "Δεν θα είμαι στον ΣΚΑΪ. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις μόνο με τον ΣΚΑΪ, έχουν γίνει γενικά προτάσεις που τις έχουμε αξιολογήσει. Από ‘κει και πέρα, εάν κάτι όντως γίνει και πάρει το πράσινο φως, εγώ θα σας το πω με χαρά. Δεν σας κρύβω κάτι. Δεν θα ήταν μέσα στα σχέδιά μου το πρωινό. Για μένα ο κύκλος του Shopping Star έκλεισε. Η Ηλιάνα τα πάει μια χαρά".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)