Celebrity

25 Μαΐου 2024 23:11

J2US: Ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε επί σκηνής πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου!

J2US: Ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε επί σκηνής πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου!

-

Το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαΐου μια έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές και τους εργαζόμενους του "Just the two of us".

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σεβδικαλής μετά την εμφάνισή του έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου.

«Νίκο, μου επιτρέπεις. Μαέστρο, το δικό μας», δήλωσε αρχικά με χαμόγελο ο Γιάννης Σεβδικαλής και άρχισε να τραγουδάει στην αγαπημένη του.

Αφού ολοκλήρωσε την ερμηνεία του, ο Γιάννης Σεβδικαλής γονάτισε, έδωσε ένα δαχτυλίδι στη Σοφία Κουρτίδου και την ρώτησε αν θέλει να τον παντρευτεί.

«Σοφία Κουρτίδου, είσαι το αγαπημένο μου οτιδήποτε! Θα με παντρευτείς;», ρώτησε χαρακτηριστικά ο αθλητής του στίβου με τη Σοφία Κουρτίδου να αποδέχεται την πρόταση με δάκρυα στα μάτια.

Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι σοκαρίστηκαν και η Σοφία Κουρτίδου ξέσπασε σε κλάματα χαράς.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης τόνισε πως κανείς δεν γνώριζε τίποτα.

«Ειλικρινά, τον άνθρωπο αυτόν που έχω δίπλα μου, τον αγαπώ τόσο πολύ και τον θαυμάζω τόσο πολύ! Αγαπιόμαστε και ερωτευόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ και ευχόμαστε από την καρδιά μας σε όλους σας μια τέτοια αγάπη! Πραγματικά, παιδιά, γιατί υπάρχει η αγάπη αυτή. Τι να πω… Η καρδιά μου χτυπάει και το ένιωσα με το που πήγες πίσω, δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά. Ήμουν ήδη συγκινημένη από πριν, κάθε φορά τον καμαρώνω από πριν για όλα αυτά που καταφέρνει εδώ στη σκηνή και νομίζω ότι ήταν το ιδανικό γιατί έχουμε μοιραστεί τόσα πολλά συναισθήματα εδώ», είπε φανερά συγκινημένη η Σοφία Κουρτίδου μετά την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της.

Να σημειωθεί, πως στο πλατό βρίσκονταν και οι γονείς τους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)