Media

26 Μαΐου 2024 07:47

Just the 2 of Us: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε στο 13ο live

Just the 2 of Us: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε στο 13ο live

-

Το "Just the 2 of Us" με τον Νίκο Κοκλώνη επέστρεψε στους δέκτες μας το βράδυ του Σαββάτου (25/05) με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Καλεσμένη του μουσικού σόου ήταν η Έλλη Κοκκίνου, η οποία κάθισε στη θέση της Καίτης Γαρμπής στην κριτική επιτροπή, καθώς η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται σε περιοδεία στην Αυστραλία.

Στη σκηνή του J2US είδαμε, πέρα από την Έλλη Κοκκίνου, τη Χαρά Βέρρα με τον Γιάννη Καψάλη, που ξεσήκωσαν το κοινό με τις δημοτικές επιτυχίες τους, στήνοντας ένα παραδοσιακό γλέντι.

Στο 13ο live του J2US τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ωστόσο στο τέλος της βραδιάς είχαμε την καθιερωμένη αποχώρηση.

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης από το J2US αποχώρησαν ο Θανάσης Πάτρας και η Φαίη Ρουμπίνη.

"Πολύ μακρύ και πολύ ωραίο το ταξίδι! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μεγάλη η χαρά μας που ήμασταν εδώ. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, αισθάνομαι πάρα πολύ γεμάτος για την εμπειρία αυτή και χαίρομαι πολύ που το έζησα όλο αυτό" δήλωσε μετά την αποχώρησή του ο Θανάσης Πάτρας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)