Celebrity

25 Μαΐου 2024 11:29

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για Ανδρέα Μικρούτσικο, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Λάμπρο Κωνσταντάρα

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για Ανδρέα Μικρούτσικο, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Λάμπρο Κωνσταντάρα

-

H Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/05) στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Σούρα.

Η παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

"Δε θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπάω σαν άνθρωπο τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Από εκεί και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε. Θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο" ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Όταν κατόπιν ρωτήθηκε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: "Με τον Ουγγαρέζο μίλησα, κάποια πράγματα του τα είχαν μεταφέρει λάθος και νομίζω ότι και το απόσπασμα που αναπαράχθηκε έγινε με λίγο λάθος τρόπο.

Δε με αφορά ο Κωνσταντάρας. Όταν κάποιος άνθρωπος έχει πει και έχει υπονοήσει αυτά τα πράγματα για μένα δε θέλω να έχω επαφή. Δε θέλω να έχω καμία επαφή με τέτοιους ανθρώπους που δεν έχω σε υπόληψη και δεν εκτιμώ. Να είναι καλά το παιδί, στη δουλειά του είναι πολύ καλός. Μέχρι εκεί".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)