Media

24 Μαΐου 2024 19:11

Απόστολος Γκλέτσος: Η αποκάλυψη για το πρώτο γύρισμά του με τη Μάρω Κοντού στη "Γη της Ελιάς" - "Με βλέπει και μου λέει..."

Απόστολος Γκλέτσος: Η αποκάλυψη για το πρώτο γύρισμά του με τη Μάρω Κοντού στη "Γη της Ελιάς" - "Με βλέπει και μου λέει..."

-

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του Mega, "Η Γη της Ελιάς", όπου πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στο πρώτο γύρισμα που έκανε με τη Μάρω Κοντού.

Όσα είπε ο Απόστολος Γκλέτσος

«Στο πρώτο γύρισμα με την κυρία Κοντού με βλέπει πως είμαι ντυμένος και μου λέει “α, τι είναι αυτό που φοράς; είναι χάλια, χάλια, χάλια! Είσαι ξανθός και σου έβαλαν αυτό το χρώμα; Να το βγάλεις. Φέρτε του ένα άσπρο”. Και μου έδωσε το άσπρο γυναίκειο πουλόβερ που φορούσε. Και αυτή φόρεσε κάτι άλλο. Το να βγάλει το ρούχο της για να είμαι εγώ με λευκό που με φωτίζει και να βγω ωραίος γιατί ήταν η πρώτη σκηνή και ήθελε να είναι τέλεια. Τι να πω; Συγκινήθηκα, δάκρυσα», είπε χαρακτηριστικά.

«Πολλές σκηνές με τη μικρή Φιλιώ είναι συγκινητικές, επειδή γνωρίζουμε τι έχει περάσει. Οι σκηνές αυτές είναι μια επώδυνη διεργασία και για τον ηθοποιό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο Απόστολος Γκλέτσος για τη συνεργασία του με την Άντζελα Γκερέκου ανέφερε: «Με την Άντζελα Γκερέκου στην αρχή ήμασταν λίγο επιφυλακτικοί μέχρι να γνωρίσει ο ένας τον άλλο, αλλά από ένα σημείο και μετά το γύρισμα έγινε απόλαυση. Υπήρχε σκηνή που ”φάγαμε” παρατήρηση από τον σκηνοθέτη γιατί είχαμε βρει ένα εσωτερικό αστείο και γελούσαμε οι δυο μας με την Άντζελα Γκερέκου».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)