Celebrity

24 Μαΐου 2024 19:32

Κέλι Ρόουλαντ: Σπάει την σιωπή της για τον τσακωμό με σεκιούριτι στις Κάννες - "Το θέμα ήταν προσωπικό"

Κέλι Ρόουλαντ: Σπάει την σιωπή της για τον τσακωμό με σεκιούριτι στις Κάννες - "Το θέμα ήταν προσωπικό"

-

Η Κέλι Ρόουλαντ έσπασε την σιωπή της για τον τσακωμό που είχε με σεκιούριτι στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, το βίντεο του οποίου έγινε viral.

Η 43χρονη τραγουδίστρια και πρώην μέλος των «Destiny's Child» βρέθηκε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ για την πρεμιέρα της γαλλικής ταινίας «Marcello Mio», όμως σύμφωνα με την DailyMail, εκνευρίστηκε με μέλος της ασφάλειας που της έδειχνε τον δρόμο προς την έξοδο. Η τραγουδίστρια ήθελε να μείνει κι άλλο στο κόκκινο χαλί ωστόσο, οι σεκιούριτι έκριναν ότι ο χρόνος της είχε τελειώσει και επέμειναν να την απομακρύνουν.

Παρά το γεγονός ότι της έδειχναν για αρκετή ώρα έξοδο, η τραγουδίστρια και πρώην μέλους των Destiny's Child εξακολουθούσε να μένει ακίνητη κάνοντας μικρά βήματα προς τα έξω. Μια γυναίκα από την ομάδα της ασφάλειας όμως, της έδειξε ξανά την κατεύθυνση που έπρεπε να πάρει για να φύγει, αυτή τη φορά με πιο αυστηρό τρόπο, βάζοντας το χέρι της ακριβώς μπροστά της και τότε ξεκίνησε το σόου.

Διαβάστε επίσης: Κάννες 2024: Η Κέλι Ρόουλαντ τσακώθηκε με σεκιούριτι στο κόκκινο χαλί - Το βίντεο έγινε viral


Μιλώντας στο AP News, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Αυτή η γυναίκα ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει. Ξέρω τι συνέβη. Έχω ένα όριο και επιμένω σε αυτά τα όρια».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως το θέμα ήταν «προσωπικό», αφού μόνο σε εκείνη φέρθηκαν με τον συγκεκριμένο τρόπο.

«Υπήρχαν άλλες γυναίκες που παρευρέθηκαν σε εκείνο το χαλί που δεν μου έμοιαζαν καθόλου και δεν τις επέπληξαν, ούτε τις έσπρωξαν, ούτε τους είπαν να κατέβουν. Στάθηκα στη θέση μου και μάλλον ένιωθε ότι έπρεπε να μου επιβάλλει τη δική της. Αλλά στάθηκα στο ύψος μου», τόνισε η ίδια.


Photo Credits: ABACA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)