Celebrity

23 Μαΐου 2024 21:27

Νανά Παλαιτσάκη: Η εξομολόγηση για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας της - "Υπήρχαν στιγμές που γονάτισα"

Νανά Παλαιτσάκη: Η εξομολόγηση για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας της - "Υπήρχαν στιγμές που γονάτισα"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/05) η Νανά Παλαιτσάκη.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σοβαρή περιπέτεια της υγείας της.

«Αν επικοινώνησα το θέμα της υγείας μου είναι γιατί, αν κάποιος άνθρωπος παίρνει μια διάγνωση εκείνη την ώρα και σε ακούει, να ξέρει ότι δεν είναι μόνος του και ότι μπορεί να διαχειριστεί ακόμα και το κακό μαντάτο με διαφορετικό τρόπο. Εγώ το διαχειρίστηκα στην αρχή με απόγνωση και θυμό. Χρειάστηκε να κάνω κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις, οι οποίες ήθελαν κι άλλες εξετάσεις και βγήκε ένα αποτέλεσμα που έκανε τα πράγματα… όχι απλώς σκούρα. Γιατί είχε σχέση με το αίμα και με κάτι που δεν μπορούσε εύκολα να ταυτοποιηθεί.

Τότε δούλευα και αποφάσισα, ενώ θα γίνονταν πάρα πολλές ιατρικές πράξεις, να μην λείψω ούτε μια μέρα από τη δουλειά. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά, εάν ένιωθα άρρωστη, θα είχα καταρρεύσει ψυχολογικά. Φοβήθηκα πολύ και το μοιράστηκα με τον τότε σύντροφο μου, ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ και μου κράτησε το χέρι πολύ σε αυτή τη διαδικασία. Γι’ αυτό παίζει ρόλο και ποιος θα είναι δίπλα μας. Δεν πίστεψε εκείνος ποτέ ότι θα πάθω κάτι, ή έτσι μου το μετέδιδε με αυτόν τον τρόπο. Ο φόβος μπορεί να είναι σύμμαχος, μπορεί να μην είναι καθηλωτικός», είπε η Νανά Παλαιτσάκη.

«Ναι φοβήθηκα, ναι υπήρχαν στιγμές που γονάτισα. Δεν είναι καθόλου εύκολο όλο αυτό αλλά είχα την τύχη να έχω καλούς γιατρούς και νοσηλευτές κοντά μου, ακόμα μέχρι σήμερα έχω την αιματολόγο μου που είναι δίπλα μου πάντα. Το έχουμε πάει περίφημα και έχουν περάσει από τότε 14 χρόνια. Στο παιδί μου το είπα μήνες μετά και το κατάλαβε όταν ήρθε στην Ελλάδα. Στην αρχή, που ήταν η κρίση, δεν του είπα τίποτα γιατί μέχρι να δω τι θα γίνει, δεν ήθελα να αλλάξει τίποτα στη ζωή του. Το κατάλαβε όμως γιατί είδε σημάδια στα χέρια μου οπότε με ρώτησε. Ο Αλέξης αντιμετωπίζει ψύχραιμα τα πράγματα. », συμπλήρωσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)