Celebrity

23 Μαΐου 2024 17:20

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ισχυρίστηκε ότι υπέστη σοβαρή νευρική βλάβη - Η ανάρτηση που διέγραψε

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ισχυρίστηκε ότι υπέστη σοβαρή νευρική βλάβη - Η ανάρτηση που διέγραψε

-

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε μια ανάρτηση στο Instagram - που έχει πλέον διαγραφεί - και ανέφερε ότι θέλει να συγχωρήσει τους ανθρώπους που φέρεται να της προκάλεσαν «σοβαρή νευρική βλάβη», που αντιμετωπίζει στη δεξιά πλευρά του σώματός της.

Μάλιστα, τόνισε ότι η βλάβη είναι τόσο άσχημη που «δεν μπορεί καν να σκεφτεί μερικές φορές». «Υπήρξε μια εποχή που με κρατούσαν σε ένα σημείο παρά τη θέλησή μου για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα», έγραψε, κάνοντας αναφορά για πολλούς στο διάστημα που βρισκόταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της, η οποία έληξε τον Νοέμβριο του 2021.

«Δεν είμαι εδώ για να είμαι θύμα, είμαι εδώ για να εκφράσω ότι παρόλο που έκανα ένα βιβλίο για τις εμπειρίες μου, το τραύμα είναι ακόμα εκεί και πιθανότατα θα υπάρχει πάντα», εξήγησε.

«Είναι εξαιρετικά βαθύ και από ό,τι ξέρω, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να ξέρω ότι είναι εντάξει να στενοχωριέμαι κάποιες μέρες ή να μην είμαι καλά και αυτό είναι κάτι που δεν νιώθω ότι ο κόσμος το επέτρεψε να κάνω!!!!».Η μητέρα δύο παιδιών συνέχισε λέγοντας ότι, ενώ μερικές φορές νιώθει ότι την εκφοβίζουν ή την κρίνουν άδικα, ότι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι «να προσπαθήσει να ξυπνήσει με προσευχή που την κάνει να είναι συγχωρητική.

Υπήρξε μια εποχή που με κρατούσαν σε ένα σημείο παρά τη θέλησή μου για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα», έγραψε, αναφερόμενη στο διάστημα που βρισκόταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της. «Από τότε δεν είμαι η ίδια.

Παρουσιάζω τον εαυτό μου ως πολύ συγκροτημένο στο Instagram, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν ξέρουν τι πέρασε το σώμα μου!!!», αναφέρει επίσης η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι παρά το ότι έγραψε για το ταραγμένο παρελθόν της στα απομνημονεύματά της «The Woman In Me», η Σπίαρς δήλωσε ότι το «εξαιρετικά βαθύ» τραύμα της είναι «ακόμα εκεί και πιθανώς θα είναι πάντα εκεί».


«Είναι κάτι που έμαθα να αντιμετωπίζω κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορώ και γνωρίζοντας ότι είναι εντάξει να είμαι αναστατωμένη κάποιες μέρες ή να μην είμαι καλά, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν νιώθω ότι ο κόσμος μου επέτρεψε να το κάνω. Νιώθω ότι με εκφοβίζουν και δεν είναι δίκαιο για μένα. Πρέπει να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να συγχωρήσω τους ίδιους μου τους γονείς… αλλά αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο!!! Θα βάλω τα δυνατά μου για να το ξεπεράσω και να μην απογοητεύσω τους άλλους με τον θυμό μου», κατέληξε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)