Celebrity

23 Μαΐου 2024 15:10

Ελεονώρα Μελέτη για Mega Καλημέρα: "Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα άλλαζα την πορεία της εκπομπής, γιατί θεωρώ ότι δεν της άξιζε"

Ελεονώρα Μελέτη για Mega Καλημέρα: "Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα άλλαζα την πορεία της εκπομπής, γιατί θεωρώ ότι δεν της άξιζε"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού” βρέθηκε καλεσμένη η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές, αλλά και στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και στα νούμερα τηλεθέασης.

«Όλοι οι επαγγελματικοί χώροι κρύβουν ένα τοξικό κομμάτι, δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες. Δεν έχω τοξικό ανταγωνισμό μέσα μου, στη δουλειά μου προσπαθώ για το καλύτερο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος. Το Mega Καλημέρα ήταν ένα κεφάλαιο από το οποίο κρατάω μόνο τα καλά... Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα άλλαζα την πορεία της εκπομπής, γιατί θεωρώ ότι δεν της άξιζε. Θεωρώ ότι αν άλλαζα την πορεία της, θα άλλαζαν και οι εξελίξεις κατά πολύ. Εννοώ την πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης. Τα νούμερα με επηρεάζουν σε τέτοιο βαθμό που να μη με καθιστούν δυσλειτουργική. Όπως και τα καλά νούμερα, τα οποία μου προκαλούν μια ανηδονία όταν είναι πολύ καλά, αλλά ταυτόχρονα και μια ψυχραιμία και ισορροπία όταν δεν είναι καλά», είπε η Ελεονώρα Μελέτη. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Πρωινό Σουσού” (Μετά το 7ο λεπτό):

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)