Celebrity

23 Μαΐου 2024 13:40

Γιώργος Μαζωνάκης: "Το πρόσωπο που φωτογραφίζεται είναι πάρα πολύ ενοχλημένο, θα κινηθεί νομικά"

Γιώργος Μαζωνάκης: "Το πρόσωπο που φωτογραφίζεται είναι πάρα πολύ ενοχλημένο, θα κινηθεί νομικά"

-

Δικαστικές περιπέτειες έχει ο Γιώργος Μαζωνάκης, καθώς συγγενικό του πρόσωπο φέρεται να έχει καταχραστεί χρήματά του.

Το θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή “Fay’s Time”, όπου μίλησε ο Χάρης Λεμπιδάκης, που έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη διαμάχη του τραγουδιστή με το συγγενικό του πρόσωπο.

«Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης επιλέγει να κάνει αυτή την κίνηση μέσω του δικηγόρου του. Όλοι γνωρίζαμε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε έναν συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων που ήταν δίπλα του, τον υποστήριζαν, τον προστάτευαν…Αυτή η συνθήκη έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, σήμερα ο Γιώργος Μαζωνάκης με τους συγκεκριμένους ανθρώπους δεν έχει καμία επαφή και το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο για εμένα “φωτογραφίζεται” πολύ λάθος που βγήκε το όνομα στη δημοσιότητα, νομίζω το πρόσωπο αυτό σίγουρα θα ζητήσει εξηγήσεις και θα κινηθεί νομικά.

Γνωρίζω πάρα πολύ καλά, ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι πάρα πολύ ενοχλημένο που είδε το όνομά του να έχει εμπλακεί. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει ενοχληθεί πάρα πολύ που από την προηγούμενη εβδομάδα έχει βγει ένα δημοσίευμα ότι έπεσε θύμα διάρρηξης…Σίγουρα είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που συμβαίνει, όταν μπλέκονται μέσα χρήματα πρέπει να το βλέπουν πλέον καλύτερα όλοι και οι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι που συνεργάζονται με τους καλλιτέχνες», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)