Celebrity

23 Μαΐου 2024 13:42

Γιάννης Μπέζος: "Λένε ότι τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι χωρίζουν πιο εύκολα και τι είναι αυτό που πάθαμε! Τίποτα δεν πάθαμε"

Γιάννης Μπέζος: "Λένε ότι τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι χωρίζουν πιο εύκολα και τι είναι αυτό που πάθαμε! Τίποτα δεν πάθαμε"

-

Η Αθηναΐς Νέγκα υποδέχτηκε τον Γιάννη Μπέζο στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" το βράδυ της Τετάρτης (22/05).

Ο σπουδαίος ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη σημερινή εποχή, τις ανθρώπινες σχέσεις και τους χωρισμούς στα ζευγάρια.

"Καμιά φορά μου λένε ότι τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι χωρίζουν πιο εύκολα και τι είναι αυτό που πάθαμε; Τίποτα δεν πάθαμε! Το ότι χωρίζουν πιο εύκολα μπορεί να είναι και πολύ καλό. Το πολύ κακό θα ήταν να ζουν δηλητηριασμένοι μέχρι να πεθάνουν. Δε σημαίνει κάτι αυτό.

Δηλαδή δεν θα διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός επειδή χωρίζουν οι άνθρωποι. Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι έχω δει νέους ανθρώπους να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με ένα επίπεδο, το οποίο είναι πολύ ανθρώπινο. Εμείς ζούσαμε σε εποχές απαγορεύσεων. Νομίζω πως η γενιά αυτή θα κάνει τη διαφορά, αλλά θέλει και κάποια χρόνια για να το δούμε" είπε ο Γιάννης Μπέζος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)