Celebrity

23 Μαΐου 2024 12:44

Ο Αντώνης Λουδάρος ξεκαθαρίζει: "Καμία σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα η ανάρτηση που έκανα"

Ο Αντώνης Λουδάρος ξεκαθαρίζει: "Καμία σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα η ανάρτηση που έκανα"

-

Μια ανάρτηση, η οποία παρεξηγήθηκε έκανε ο Αντώνης Λουδάρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

"Είναι ντροπή τηλεοπτικές εκπομπές να χρησιμοποιούν ηθοποιούς μεγάλης ηλικίας με θέματα υγείας (σωματικής ή πνευματικής), θέτοντάς τους ερωτήματα μόνο και μόνο για να τους πετάξουν βορά στο διαδίκτυο και στα «σχόλια του πλήθους» ώστε να γίνει το «θεματάκι μας». Ενώ γνωρίζουν την κατάσταση Γιώργο…" έγραψε ο Αντώνης Λουδάρος και πολλοί πίστεψαν πως ο ηθοποιός αναφερόταν στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Αντώνης Λουδάρος μιλώντας ωστόσο στο "Πρωινό" και την Αναστασία Ζάρκα, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

"Είναι αδιανόητο. Έκανα repost το κείμενο ενός συναδέλφου και έβαλα από κάτω «Ενώ γνωρίζουν την κατάσταση Γιώργο…», απευθυνόμενος στον φίλο και συνάδελφό μου Γιώργο. Δε θα πω ποιον. Καμία σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα. Με έχουν πάρει όλες οι εκπομπές για το τι συμβαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα. Τι να συμβαίνει; Μια χαρά είμαστε με τον Γιώργο. Κάνει επιτυχία μεγάλη, μάλλον αυτό θα συμβαίνει. Καμία σχέση. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν θα το έκανα έτσι. Αν ήταν θα έβαζα το όνομά του. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε πια στα social media; Είναι της μόδας τα beef. Όταν απάντησα πως αναφέρομαι σε συνάδελφο ξενέρωσαν. Δεν γυρίζει ο κόσμος γύρω από την τηλεόραση" είπε ο Αντώνης Λουδάρος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)