Celebrity

23 Μαΐου 2024 12:33

Δανάη Μπάρκα για Γιώργο Μαζωνάκη: "Μου είχε έρθει μια πληροφορία σοκαριστική, αλλά και εγώ νόμιζα πως είναι φήμη"

Δανάη Μπάρκα για Γιώργο Μαζωνάκη: "Μου είχε έρθει μια πληροφορία σοκαριστική, αλλά και εγώ νόμιζα πως είναι φήμη"

-

Δικαστικές περιπέτειες έχει ο Γιώργος Μαζωνάκης, καθώς συγγενικό του πρόσωπο φέρεται να έχει καταχραστεί χρήματά του.

Το θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και ο Άρης Καβατζίκης με τη Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκαν για το θέμα που έχει προκύψει λέγοντας πως είχαν ακούσει την φήμη για τα θέματα που είχε ο τραγουδιστής με το συγγενικό του πρόσωπο.

«Για την προσωπική του ζωή δεν ξέρουμε τίποτα. Κάποια στιγμή μας μίλησε για τη μητέρα του και γι’ αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο που έχουν, αλλά ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν αφήνει καμία πτυχή της προσωπικής του ζωής ανοιχτή. Συγγνώμη, θα το πω, είχα ακούσει κάτι, είχε έρθει κάτι στα αυτιά μου, αλλά έλεγα ότι είναι παροδικό και θα περάσει. Τώρα με εξέπληξε η εξέλιξη της υπόθεσης», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης με τη Δανάη Μπάρκα να συμπληρώνει:

«Και εμένα μου είχε έρθει μια πληροφορία σοκαριστική, αλλά και εγώ νόμιζα πως είναι φήμη. Αυτά τα πολύ έντονα - ειδικά από ανθρώπους που μπορεί να τους έχεις συνδυάσει μαζί, είναι σοκαριστικά. Να έχει μια θετική έκβαση όλο αυτό για τον Γιώργο Μαζωνάκη».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)