Celebrity

23 Μαΐου 2024 11:13

Πάνος Μουζουράκης: "Η κόρη μου είναι εκείνο το κενό που έψαχνα να γεμίσω την ψυχή μου"

Πάνος Μουζουράκης: "Η κόρη μου είναι εκείνο το κενό που έψαχνα να γεμίσω την ψυχή μου"

-

Στο 11ο Exclusive Live Event "Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ" του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, όπου η Έλενα Παπαρίζου έκανε μια μοναδική εμφάνιση με καλεσμένο της τον Πάνο Μουζουράκη, βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τετάρτης (22/05).

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, που, μεταξύ άλλων, τον ρώτησαν για τον ρόλο του ως πατέρα και τις αλλαγές στη ζωή του μετά τον ερχομό της κόρης του.

"Είναι μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή, είναι εκείνο το κενό που έψαχνα να γεμίσω την ψυχή μου τόσο καιρό και ήρθε να πάρει τη θέση του στην καρδιά μου για να επιστρέψω στην οικογένειά μου, από την οποία λείπω από τα 17" τόνισε ο Πάνος Μουζουράκης.

Η Έλενα Παπαρίζου είπε από την πλευρά της: "Αγαπιόμαστε πάρα πολύ, αγαπώ πολύ και τη γυναίκα του. Είμαι χαρούμενη για ότι έχει κάνει ο Πάνος και για όλα τα καινούργια που έρχονται στη ζωή του, όπως αυτό το μικρό λαμπερό πλασματάκι που έχει έρθει".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)