Celebrity

23 Μαΐου 2024 10:44

Γιώργος Λιάγκας για Γιώργο Μαζωνάκη: "Έπεσα από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης γιατί τους έχω ζήσει πάρα πολλές ώρες μαζί"

Γιώργος Λιάγκας για Γιώργο Μαζωνάκη: "Έπεσα από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης γιατί τους έχω ζήσει πάρα πολλές ώρες μαζί"

-

Δικαστικές περιπέτειες για τον Γιώργο Μαζωνάκη, καθώς συγγενικό του πρόσωπο φέρεται να έχει καταχραστεί χρήματά του.

Όπως ειπώθηκε στο "Πρωινό", πρόκειται για κοντινό πρόσωπο από το περιβάλλον του τραγουδιστή, το οποίο από το 2020 έχει απομακρυνθεί από κοντά του. Το συγκεκριμένο πρόσωπο έκλεινε τις συμφωνίες του Γιώργου Μαζωνάκη και είχε αναλάβει τη διαχείριση των εσόδων του.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο πρόσωπο προχώρησε σε αγορές ακινήτων στα νότια προάστια, άνοιγμα επιχειρήσεων οι οποίες ήταν ζημιογόνες.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης όταν διαπίστωσε πως στην "άκρη" δεν είχε παρά ελάχιστα χρήματα, αποφάσισε να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα.

Στο άκουσμα της είδησης, ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την έκπληξή του, καθώς, όπως είπε, γνωρίζει το συγκεκριμένο πρόσωπο.

"Μου είπαν ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός. Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι αυτές που πληγώνουν περισσότερο. Μιλάμε για μια σχέση πάρα πολύ στενή, παθολογικής αγάπης, αλληλεξάρτησης. Ήξερε τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Ήταν σαν μια γροθιά. Εγώ που κοροιδεύω αυτούς που λένε "πέφτω από τα σύννεφα", εγώ όντως χθες πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης και στην πληροφόρηση όταν ρώτησα και έμαθα ποιος είναι. Γιατί τους έχω ζήσει πάρα πολλές ώρες μαζί και μου κάνει τεράστια κατάπληξη αν όλα αυτά τελικά επαληθευτούν. Νομίζω το πρώτο πράγμα που γκρεμίστηκε στο μυαλό του Γιώργου Μαζωνάκη είναι η αποδόμηση αυτής της σχέσης" είπε ο Γιώργος Λιάγκας.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)