Celebrity

23 Μαΐου 2024 10:31

Τσιμτσιλή για Κασσελάκη: "Αν είσαι μάγκας να το κάνεις μέχρι τέλους, όχι επειδή σε σχολίασαν αρνητικά, μετά να λες ότι δεν θες celebrity τραγουδιστές"

Τσιμτσιλή για Κασσελάκη: "Αν είσαι μάγκας να το κάνεις μέχρι τέλους, όχι επειδή σε σχολίασαν αρνητικά, μετά να λες ότι δεν θες celebrity τραγουδιστές"

-

Το δικό της σχόλιο για το θέμα που έχει προκύψει με τον Στέφανο Κασσελάκη και το ρεπορτάζ που ήθελε τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδά στον γάμο του, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή “Happy Day”.

«Εγώ, παρά το γεγονός ότι υποστήριξα αυτή την άποψη τη Δευτέρα αυθόρμητα, γιατί πάντα λέω αυτό που νιώθω και σκέφτομαι, στη συνέχεια με τον τρόπο που αρνήθηκε ότι δεν θα έβαζε ποτέ έναν celebrity στο γάμο του, ενώ είχε ήδη κάνει πρόταση και στον Χρήστο Μάστορα. Ουσιαστικά το περιβάλλον του το είπε στον Γιώργο Λιάγκα. Ο ίδιος το είπε, ότι εγώ μίλησα με το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη και μου είπε ότι ποτέ δεν θα επέλεγε έναν celebrity λόγω αριστερών πεποιθήσεων για να μη δώσει λάθος μηνύματα. Και δυο μήνες πριν είχε κάνει πρόταση στο Χρήστο Μάστορα. Δηλαδή, εκεί υπάρχει μια ανακολουθία…

Ας αποφασίσουν οι άνθρωποι τι θέλουν και να το υποστηρίζουν μέχρι τέλους. Αν είσαι μάγκας και θες να πεις ότι εγώ είμαι και του ρέιβ πάρτι και του Αργυρού, και πας στον Αργυρό, να το κάνεις μέχρι τέλους. Όχι επειδή σε σχολίασαν κάποιοι αρνητικά, μετά να πεις ότι δεν θέλω celebrity τραγουδιστές. Γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα. Ο Γιώργος δεν το είπε από μόνος του, το απέδωσε στο περιβάλλον του…Ποσώς μας ενδιαφέρει ποιος θα τραγουδήσει σε ένα γάμο που δεν έχουμε προσκληθεί», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)