FLife

22 Μαΐου 2024 22:35

Τζέισον Μομόα: Αυτή είναι η καλλονή νέα του σύντροφος - Το κοινό ταξίδι στην Ιαπωνία

Τζέισον Μομόα: Αυτή είναι η καλλονή νέα του σύντροφος - Το κοινό ταξίδι στην Ιαπωνία

-


Τρελά ερωτευμένος είναι ο Τζέισον Μομόα και μάλιστα πραγματοποίησε ταξίδι στην Ιαπωνία, με την νέα του σύντροφο. Ο 44χρονος σταρ του «Aquaman» και η 32χρονη ηθοποιός του «Hit Man», Άντρια Αρχόνα είναι το νέο ζευγάρι για το οποίο μιλούν τα διεθνή Μέσα.

Μάλιστα, ο Τζέισον Μομόα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σε μία από αυτές, η Άντρια Αρχόνα ποζάρει στην αγκαλιά του. Οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν στο «Sweet Girl» το 2021 και εκεί πρωτογνωρίστηκαν, ωστόσο ό έρωτας, τους χτύπησε πρόσφατα την πόρτα!

Η Άντρια είναι η μεγαλύτερη κόρη του διάσημου τραγουδιστή από τη Γουατεμάλα, Ρικάρντο Αρχόνα ενώ έχει ακόμα δύο αδέρφια, τον Ρικάρντο Αρχόνα Τζούνιορ και τον ετεροθαλή αδερφό της, Νίκολας από την πλευρά του πατέρα της. Η ίδια έζησε στο Μεξικό μέχρι τα δώδεκά της, ενώ μετά το διαζύγιο των γονιών της μετακόμισε στο Μαϊάμι. Πλέον, ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

Η 32χρονη έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραγωγές όπως τα nforgettable, Narco, True Detective, Person Of Interest, Emerald City, Good Omens και Pacific Rim: Uprising.

Στο παρελθόν, ήταν παντρεμένη με τον Εντγκάρντο Κανάλες.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:


View this post on Instagram

A post shared by Adria Arjona (@adriaarjona)

View this post on Instagram

A post shared by Adria Arjona (@adriaarjona)

Photo Credits: ABACA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)