Celebrity

22 Μαΐου 2024 12:40

Πάνος Ιωαννίδης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού του Κουτσόπουλου με την Μιχαλοπούλου

Πάνος Ιωαννίδης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού του Κουτσόπουλου με την Μιχαλοπούλου

-

Τον Πάνο Ιωαννίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας.
Ο γνωστός σε μίλησε για το MasterChef, αλλά ρωτήθηκε και για τις φήμες χωρισμού που κυκλοφόρησαν για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου και τη Χρύσα Μιχαλοπούλου.

«Φεύγω ταξιδάκι για δουλειά. Πάω Κύπρο για καλό σκοπό. Βραβεύτηκε η μπίρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και πάω να κάνω ένα μεγάλο πάρτι. Άλλοι την έχουν μαγειρέψει και εγώ έδωσα την γευστική κατεύθυνση», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης και συνέχισε:

«Πρώτα ο θεός να είμαστε καλά το MasterChef θα συνεχιστεί κα του χρόνου. Φέτος είναι εξαιρετικό όλο το MasterChef. Αυτή η χρονιά ήταν από τις καλύτερές μας, σίγουρα! Τώρα είναι η φάση που τελειώνει και λες είμαι χαρούμενος ή δεν είμαι; Πήγαμε πολύ καλά. Περιμένουμε το επόμενο. Νιώθουμε όμορφα εννοείται. Είναι το σπίτι μας το MasterChef».

Όσον αφορά το δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για την προσωπική ζωή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου απάντησε: «Αυτά είναι προσωπικά πράγματα. Δεν μπλέκομαι, είναι λεπτές οι γραμμές. Δεν γνωρίζω τίποτα».

Τέλος, ο Πάνος Ιωαννίδης διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να περιμένει δεύτερο παιδί.  

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)