FLife

22 Μαΐου 2024 23:09

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Φωτογραφίες από το σπίτι του στην Πάρο - Το πορτραίτο του Γιάννη Πάριου & η vintage αισθητική

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Φωτογραφίες από το σπίτι του στην Πάρο - Το πορτραίτο του Γιάννη Πάριου & η vintage αισθητική

-

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από το σπίτι του στην Πάρο και δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το πορτραίτο του πατέρα του, Γιάννη Πάριου αλλά και την υπέροχη vintage αισθητική του χώρου.

Τα παιδιά του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Νικόλας και Μιχαήλ, έχουν μια αγάπη στο νησί της Πάρου, αφού είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα τους, ενώ εκεί τα τελευταία χρόνια έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και η μητέρα τους.

Οι φωτογραφίες από το σπίτι που μας έδειξε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης στην Πάρο

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, αν και δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, έκανε μια εξαίρεση και μας έδωσε μια γεύση από το σπίτι της οικογένειας στο νησί, το οποίο μας ταξίδεψε! Σε σχετικές φωτογραφίες που εντοπίσαμε σε Instagram story ξεχωρίζει ένα πορτραίτο του σπουδαίου ερμηνευτή, ζωγραφισμένο με μολύβι, ενώ σε επόμενο βίντεο βλέπουμε την υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Σε άλλη φωτογραφία, βλέπουμε το λευκό πιάνο στο σαλόνι, το οποίο δένει επίσης υπέροχα με τους λευκούς τοίχους και τις vintage λεπτομέρεις, όπως το φωτιστικό αλλά και η ξύλινη κουνιστή καρέκλα. Το πάτωμα το οποίο βλέπουμε στο σπίτι που μας έδειξε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, στην Πάρο, είναι πλακάκι αλλά έχει κι αυτό μια νότα άλλης εποχής και φανερώνει ότι η λεπτομέρεια, κάνει πάντα την διαφορά!

Δες τις φωτογραφίες:

Μιχαήλ Βαρθακούρης

Μιχαήλ Βαρθακούρης

Μιχαήλ Βαρθακούρης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)