Σχετικά

 “YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR” ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ SHOW ΠΟΥ «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ»  ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ 4Η ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1  ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

Όλα τα αστέρια της εγχώριας και διεθνούς σκηνής συνυπήρξαν ξανά στο stage του “Υour Face Sounds Familiar”!

Το “Your Face Sounds Familiar” επέστρεψε για  4η χρονιά,  στον ΑΝΤ1, πιο κεφάτο και πιο λαμπερό από ποτέ, με ανανεωμένη κριτική επιτροπή, νέα πρόσωπα, έτοιμα για τις πιοout of the box” μεταμφιέσεις καθώς και πολλές εκπλήξεις! Οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι ήταν έτοιμοι να αποδείξουν, και σε αυτόν τον κύκλο, πως στη σκηνή του “Your Face Sounds Familiar τα πάντα μπορούν να συμβούν και όλοι μπορούν να συνυπάρξουν.

Ανατρεπτικό και διαφορετικό από τα καθιερωμένα, το “Your Face Sounds Familiar με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επιτυχίας και τηλεθέασης, με εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο.

Ο 3ος κύκλος του “Your Face Sounds Familiar” σημείωσε μεγάλη επιτυχία:

Όλοι οι θρύλοι της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας μοιράστηκαν πέρυσι το ίδιο stage και ενθουσίασαν το τηλεοπτικό κοινό, που από την αρχή χάρισε στο show ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Πιο συγκεριμένα, την περσινή σεζόν το Your Face Sounds Familiar παρακολούθησαν κατά μέσο όρο, έστω και για 1 λεπτό, περισσότεροι από 3.435.000 τηλεθεατές.


Ποιούς είδαμε φέτος στην κριτική επιτροπή;

Οι κριτές που αξιολόγησαν φέτος τους 10 συμμετέχοντες είναι πρόσωπα καταξιωμένα στην εγχώρια showbiz με διαφορετικό background, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον. Οι 4 κριτές που είδαμε στο φετινό κύκλο του Your Face Sounds Familiar ήταν οι Σταμάτης Φασουλής, Φώτης Σεργουλόπουλος, Νίκος Μουτσινάς και Έλλη Κοκκίνου.


Η τελική δεκάδα των διαγωνιζόμενων:

Φέτος, στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar είδαμε νέα ταλαντούχα πρόσωπα να ενσαρκώνουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής και να μας χαρίζουν μεγάλες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου. Οι δέκα διαγωνιζόμενοι που μας συνεπήραν με τις μεταμφιέσεις τους ήταν, με αλφαβητική σειρά, ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς, ο Άρης Μακρής, τραγουδιστής (πρώην μέλος των “Boys and Noise”), ο τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά, ο τραγουδιστής Αντώνης Δόμινος, (πρώην μέλος του συγκροτήματος Cabin 54»), η τραγουδίστρια Σαμπρίνα, η τραγουδίστρια Ιρένε Τροστ, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου (πρωταγωνιστής στη σειρά «TAMAM») ο τραγουδιστής Γιάννης Χατζόπουλος και η ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου.

 Οι Καθηγητές:

Φέτος οι τρεις καθηγητές που ανέλαβαν το ρόλο να καθοδηγήσουν τους διαγωνιζόμενους και να απογειώσουν τις «μεταμφιέσεις τους» είναι η Σόφη Ζαννίνου, καθηγήτρια υποκριτικής, η Βικτώρια Χαλκίτη, καθηγήτρια φωνητικής και η Μαρία Λυραράκη, χορογράφος.

Η Μαρία Μπεκατώρου, ήταν και αυτή τη σεζόν η οικοδέσποινα τουYour Face Sounds Familiar”, παρουσιάζοντας το αγαπημένο show με το δικό της μοναδικό και απολαυστικό τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και στον προηγούμενο κύκλο, οι συμμετέχοντες ενίσχυσαν και φέτος έναν κοινωφελή οργανισμό της επιλογής τους.

#yfsf_ant1
Stay Tuned!

Περισσότερα

Σου προτείνουμε